Yaklaşık 5 Yıldır Kullandığım Laptop'um Son 2 Aydır Garip Bir Şekilde Kendini Kapatıyor. Eskiden Aşırı Isındığında Kendini Kapatırdı CD ile Format Çekmeye Çalıştığımda Fan'ın Oraya Vantilatör Dayayıp Kapanmaması İçin Uğraşırdım Anca Öyle Format Atabilirdim Kendini Kapatıyordu 24 Saat Açık Kalabiliyordu Oyun Oynanabiliyordu Herşey Yapılabiliyordu Sadece Format Atılırken Kendini Kapatırdı. Şimdi İse Ne Olduysa Anlamadım Sanki Laptop Isınmadığı İçin Kapanıyor Gibime Gelmeye Başladı :) Akşam Kapatıyorum Laptopu Sabah Açmaya Çalıştığımda Düğmeye Bastıktan İtibaren Yaklaşık 5 Saniye Sonra Kendini Kapatıyor. Tekrar Tekrar Tekrar Tekrar Deniyorum 5-6-7-8-9-10 Vs.. Saniyeler Geçiyor Aç Kapa Aç Kapa En Sonunda Siyah Ekranda Normal Başlat Cart Curt Yap Gibi Yazılarla Karşılaşıyorum Ordada Kendini Kapatıyorum 3-5 Kerede Oraya Geldikten Sonra Kendini Kapatıyor En Sonunda Yaklaşık 20-25 Denemeden Sonra Laptop Açılıyor. Açıldıktan Sonra Hiç Bir İşlem Yapmayayım 10 Dk Öylece Dursun Tekrar Kapanıyor Bazende Kapanmıyor İyice Garipleşti Bunun Sebebi Nedir? Format Attım Herşeyi Sıfırdan Kurdum Bİlgisayarcıya Götürüp Format Attırdım. Bu Sorun Nerden Kaynaklanıyor Olabilir yahu? 4-5 Yıldır İlk Defa Böyle Bişey Yaptı Hayırsız :)