İlk defa böyle bişeyle karşılaştım ben nası anlatsam bilemiyorum.. Bilgisayarım 5 aydır gayet düzgün çalışıyordu son 1ay içinde arada sırada saçmalamaya başladı mesela hızlı bir şekilde bi yazı yazıyorsam 4 kelimeden birinde klavye bir saniyelik bi takılmadan sonra kelimeyi karışık bi şekilde yazmış oluyo bunun dışında sağ shift tuşum kullanım dışı ve bir oyuna girdiğimde w tuşuyla ileri gitmeye çalıştığımda komutlar kesik geliyormuş gibi adam kesik kesik ilerliyor. Kesinlikle üstüne sıvı bişey dökülmedi sorun klavyedenmidir acaba yoksa virüs tarzı bişeymidir yardımcı olucak bi yol varmı??
Laptop klavye sorunu :/
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
pek bi bilgim yok amaa size yardımcı olmak isterim bende aynısını yasadım sizn gibii bisey döküldügnü düsünmüyordum ama klavyeyi ainca işler hiçte öyle degilmiş temizledikten sonra ben kullanabildimm .deneyin iserseniz.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Aynı sorunu bende yaşıyorum ama bilgisayar ısınınca oluyor diye düşünüyorum. Çünkü bilgisayar ilk açıldığında gayet düzgün çalışıyor. Bir süre sonra ısınmaya başlayınca hızlı yazarken yazdıklarım karma karışık bir şekilde, bazen büyük küçüklü, bazende bastığım halde hiçbir harf çıkmıyor. bir süre sonra toplu bir şekilde çıkıveriyor. Bunun nedeni sadece ısınmadan dolayı mıdır acaba?
Isınmadan dolayı ise laptop soğutucular var onlardan alsam işe yarar mı ?