arkadaslar merhaba. benım 3 farklı marka(dell,toshiba,hp) laptop monitorum yazlıkta iken lcd ekranı kırıldı. nasıl oldugunu bulamadım sızın aklınıza gelen herhangı bır sebep var mı? hıcbır darbe almadı prizde takılı değildi gece kapattım sabah açtım ki lcd kırılmış neden olabir??
laptop monitorum kırıldı
ustune basılmıstır..geçmış olsun yaa çok uzuldum gıttı laptoplar
sagol ama hayır ne üstüne basılma ne de darbe hıcbırsey yok anlamadıgımız da bu zaten..
sıcaklık farkı diyecem ama çölde de değilsiniz ya kapatıgınzda makina çok ısınmıştır gece de soguk olmuşsa şayet olabilir.
düşük bir ihtimal ama fiziksel bir darbwe olmadı diyorsanız fazla da bir seçenek kalmıyor
ya sonucta ayvalıktayız gece gündüz de cok fark olmuyor ki bilgisayarda oyle cok ısınmıyor.
hayır benım dedıgım ustune basılmıs tan kasıt senın haberın olmadan kardesın falan yapmıştır yanlişlikla aklıma bu gelıyor sıcaktan soguktan olma olasılıgı cok duşuk ınanma bence..
onlineTRhayır benım dedıgım ustune basılmıs tan kasıt senın haberın olmadan kardesın falan yapmıştır yanlişlikla aklıma bu gelıyor sıcaktan soguktan olma olasılıgı cok duşuk ınanma bence..fiziksel darbe olmadığı dediği için söyledim zaten,
belirtmiştim çok düşük bir ihtimal olduğunu,
inanıp inanmaması kendisine kalmış
Canı sıkılmıştır...
Arkadaşım fiziksel bir darbe olmadıgı surece LCD nasıl kırılır.. Gece gunduz sıcaklık farkı dıyorsunuz. Hanı alet 50 derece çölden 2Dk.da alaskanın -40 derece soğuga gıtmıyorkı.. Sen en iyisi teknık servıse gotur onlar sana ne oldugunu soylerler...
bugun gidecek bakalım ne diyecekler
bizde merak ettıkk..bızede soylee sonra..:))
kederli sahibine sabırlar dilioyorum:))
nazara gelmiş xD
3 birden mi kırıldı aynı günde
üstüne basılmamış, hava sıcaklığı faktörünede ihtimal verilmiyor ozaman tek bi sonuc kalıyor laptopları ust üste yada cok yakın koyduysan bunlar bence birbirlerini çekemediler hasedlerinden çatladılar napıcakmısız 3 adet ayrı modelde laptopu birbirlerine yakın mesafelere yada üst üste koymacakmısız :)) geçmiş olsun