Bence tartışmanın yeri değildir yapmayın böyle sizler forumun katiplerisiniz örnek olmanız lazım beyler
LAPTOP MU ? MASAÜSTÜMÜ ?
elvis32cnm benim ya, eline fırsat geçmiş, öyle eğlenmeye çalışıyo garibim. Hiç mi harf hatası yapan bir Allah'ın kulunu görmediniz, ne adamlarsınız ya...ya adamım, harf hatası yapanı gördükte aynı hatayı 6 kere yapınca da böyle zorla malzeme oluyon işte..
CU_GS7 de benim gibi cacık yapmayı seviyor demekkielvis32cnm benim ya, eline fırsat geçmiş, öyle eğlenmeye çalışıyo garibim.Son Düzenleme: en_kro_nik ~ 01 Mayıs 2007 10:33
Zaten ''Konu Başlığı''da altı kaval üstü şişhane...
Laptop mı masaüstümü ????
Şu ''masaüstü mü dizüstü mü ???'' olsa yol lap tı lab dı ...böyle tartışmalar olmayacak.
Bu soruyu soran arkadaşımıza da önerim:
Bir ''Dizüstü'' bir de ''masüstü'' al...Keyfine bak!!!
Saygılar,
yazmıyayım yazmıyayım dedim ama dayanamadım arkadaşlar bence soruyu yazan arkadaş çoktan almıştır alacagını artık diz üstümü masaüstüm
yok arkdaşim daha almadim ama konu çok saptırıldı yazım hataları daha çok ilgilendirdi
Hocam ben sana dizüstü al derim başka bişey demem. Zaten yüksek performanslı ve çok da el yakamayan ürünler piyasada var artık. Dizüstülerin pratikliği karşısında bence masaüstünün lafı bile olmaz. Tek sorun upgrade sorunu olması. Onu da artık sen düşüncen. Ama yok tatile gidersin, arkadaşınla multiplayer oynamaya gidersin, bunları da düşüncen.
:D konu nerden nereye gelmiş bence zaten arkadaş almıştır bilgisayarınıda almadıysa masaüstü öneririm :D eğer odadan odaya taşıycaksan zaten max 6 kg ağırlıkta lcd ler kasa zaten taşınır al masaüstü oyun oynamanın tadını çıkar :D:D
Merhaba eğer laptop istiyorsan oyun oynuyorsan sorun değil demek 3000 Tl ye laptop veya masaüstü arıyorsun
http://www.[spam].com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FW550F-B-NOTEBOOK,11305.html
Buyur sana oyunda oynayabılırsın hatta ınanmazsan gır yorumlara oku yorumları ;=)
oyun oynamak istiyorsan masaüstü daha uygun gelir. tabi ekran kartının çözünürlüğü yüksek olsun
Ama kullanışlılık yönünden dersen laptop almanı öneririm. heryerde rahatça taşıyabilirsin...
Sekobaba Abicim Sana Toshiba Satellite a500 19w öneririm.Bayadır Kullanıyordum ve Şuana kadar hiç sorun yaşanmadı.Ayrıca Oyun Performansıda Süper di.Mario wii yi bile hızı 100 den aşağı düşmüyordu.Çünki bu Toishiba
Özellikleri:
İşlemci:İntel Dual Core 2 çift çekirdek işlemci
ram: 4 gb ddr3 ram
Ekran Kartı:1 gb Nvidia GeForce Gt 230M
Ram Takılabilirmi : Evet
Ekran Kartı Takılabilirmi : Evet
Dahili Kamera: Var
Oyun Laptopumu : Evet Kesinlikle
Kamera Çözünürlüğü : 1024p
372 gb hdd
Touchpad:Var
Klavye:Var
Bluetooth:Var
Wifi:Var
asus alma bence hemen bozuluo
Ben Aldım Açıyım Derken Bozuldu.kırıldı Asus.
Toshiba Asus'u geçer.Toshiba çok pahalı.almak için 10 fırın ekmek ymek lazım :D
Asus Amele Bir Laptop sakın Alma fiyatı:1300 tl şimdi
Bahsettiğim laptopun fiyatı : 2300 tl toshiba ;)
leptop hemde 4 senelik.
Notebook alıp masaüstü gibi kıpırdatmadan kullanacaktan masaüstü al. Aynı donanımı daha ucuza toplarsın. Ha seyahat eden biriysen notebook al. Masaüstünün soğutmasını falan daha rahat yapabilirsin, tamiri daha ucuzdur. Parçaları da daha ucuzdur. Notebookun da rahatlığı var. Mesela ben yarın yola çıkıyorum, 3-4 gün yokum. Koyuyorum çantama ben nereye o oraya
Bence sen masaüstü bilgisayar al çünkü masaüstü bilgisayarlarda oyun oynarken kasma filan olmaz laptop lara göre ve bilgisayar bozulduğunda laptopta sadece 2-3 parça bakılır ve değişir ama masaüstü bilgisayarlarda bütün parçalar değişebilir tamir edilebilir masaüstü hem masrafsız olur hemde oyun oynarken kasmaz.
laptopta oyun oynamak istiyorsan 4000tl yi gözden çıkar derim. 1gb ekran kartı var diye aldanma. piyasada adam akıllı laptop yok. az param var sistem toplamak istiyorum dersende, pentium g860 işlemci 4gb ram ddr3 asus 1155pin anakart 450watt psu sapphire 4850 1gb ddr3 256bit işini görür. param var diyorsanda 3.nesil bir i5 asus anakart 8gb ddr3 1600mhz ram sapphire 6850 1gb ddr5 256bit ekran kartı 550watt psu. hard disk olarak da sata 3.0 seagate markasını tercih edersen iyi olur. paran varsa 128gb lık ocz ssd takarsın 10 numara olur.
Ben youtube'a sims videoları koyuyorum, kullandığım bilgisayar ise Hp Pavilion dizüstü ama inanılmaz derecede kasıyor oyunlarım sonra masaüstü bilgisayar oyunlar için en idaeliymiş bugün babamla gittik bakmaya ama bi türlü karar veremiyoruz acaba yardımcı olur musunuz? Masaüstü Olarak, Toplama Bilgisayar mı yoksa Sıfırından Almak mı? Çok Kararsısız en kısa zamanda cevap veren olursa çok sevinirim, bu arada sims oyununu seviyorsanız ''Umut Speciali'' kanalıma bana abone olabilirsiniz... ^_^
Her zaman laptobun taşınabilir olması nedeniyle kullanışlı olduğunu düşünürüm.
ya nasıl soru soruyoz ben soramadım bir türlü ?
Ankara profesyonel Laptop Tamiri Saraç Bilişim olarak laptop tamir işlemlerini garantili ve uygun fiyatlar ile yapmaktayız. http://www.laptoptamiriankara.net/ daha fazla bilgi için Tel: 431 01 44 Acil tel 0533 607 43 45
Şimdi çok oyun oynuyorsan masaüstü al ve msı alabilirsin ama çok oynamıyorsan dizüstü alabilirsin