iyi günler.ben 2 gün once de soru sormustum bununla ilgili.laptop son 1 haftadır donuyor ve hiçbir işlem yapılamıyor.format attım format sırasında da dondu..arkadasın biri fandan olabilecegini soyledi.bu gece tekrar pc dondu.o sırada cpu sıcaklıgı 46 derece idi...dusuk bir sıcaklık olmasına ragmen pc dondu..ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.bu pc neden donuyor????:(
laptop neden donar?
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
Sen bi servise götür giden gitmiş olabilir benim eski leptop a da aynısı olmuştu. Ekran kartı kül olmuş benim fan bozulmuştu.
Yıllanmış Üye
178 mesaj
yüzde 70 ısıdan veyahutta virüsten donar
Yıllanmış Üye
178 mesaj
ama sen format atakerden donuyo diyosun ozaman harddiskte bad secktor oluşmuş olabilir
OP Üye
65 mesaj
eğer o bölgedeki veri kullanmya çalışmazsanız veya oraya ulaşmanız gerekmzse o bad sector den haberiniz bile olmaya bilir.format sırasında donması çok kötü olmuş,eksik dosya klamsı gibi problemlere yol çamış olabilir.
önce bad sector taraması için
başlat>çalıştır>cmd>chkdsk yazın bir tarama yapsın herhangi bir hata varsa yazın,bad sector olabilir...
OP Üye
65 mesaj
eğer o bölgedeki veri kullanmya çalışmazsanız veya oraya ulaşmanız gerekmzse o bad sector den haberiniz bile olmaya bilir.format sırasında donması çok kötü olmuş,eksik dosya klamsı gibi problemlere yol çamış olabilir.yaptırdım herhangi birsey cıkmadı...
önce bad sector taraması için
başlat>çalıştır>cmd>chkdsk yazın bir tarama yapsın herhangi bir hata varsa yazın,bad sector olabilir...