merhabalar arkadaşlar.
benim bütçem 6-7 milyar arası ve sizden oyun & performans için yüksek hızlı bir laptop önerisi bekliyorum.
en son baktığım laptop sony z12z9e 'ydi.ancak pek işin içinden cıkamadım ve bu fiyata daha iyi laptop önerisi olan var mı ? teşekkürler
Laptop öneriniz (bütçe yüksek)
ALİENWARE bu markanın laptopları bi harika üstüne laptop tanımam tabiki fiyatıda uçuk :) sony'i 10 katlar bi bak bütçen yeterli göz atmanda fayda var http://www.alienware.com/
teşekkür ederim cevabın için.
son birkaç saattir MONSTER'lara da bakıyordum ve onlar hakkında gelen yorumlarda tıpkı casper gibi kalitesiz yönünde acaba bu markada da var mıdır bu problemler ?
bu toshibada her türlü işini görür bence baya donanımlı
Evet sana katılıyorum gayet iyi bir laptop. yanlız dikkat edilecek birşey var 18.4" boyutu biraz büyük ve bunlar sunum (haritacılar vs.) tarzı laptoplara girdiği için biraz daha pahalıdır ( 15.4" lere göre ).Aynı bu özellikte olanın 15.4" veya 15.9" lik olanları varsa çok daha iyi olur bence.
teşekkür ederim cevabın için.rica ederim, bu marka zaten bir dünya devi eğer mediamark varsa yaşadıgın yerde gidip bi göz at ben inceledim görünüşüyle büyülüyo zaten harika bir makine özelikleri canavar gibi problem çıkacağınıda sanmıyorum.
son birkaç saattir MONSTER'lara da bakıyordum ve onlar hakkında gelen yorumlarda tıpkı casper gibi kalitesiz yönünde acaba bu markada da var mıdır bu problemler ?
Fiyat'ı senin bütçe'nin yanında biraz sönük kalıyor ama Asus G51JX önerebilirim :)
ALİENWARE bu markanın laptopları bi harika üstüne laptop tanımam tabiki fiyatıda uçuk :) sony'i 10 katlar bi bak bütçen yeterli göz atmanda fayda var http://www.alienware.com/Arkadaşa tamamiyle katılıyorum. ALİENWARE bir çok laptopu sırf oyun oynamak için üretilmiş.
ben monster kullanıyorum hiç bir problem yok mukkemmel bence. alienware'da çok iyi onemli olan senin için performans monster tavsiye ederim
o kadar paran varsa en iyisini al..sormana bile gerek yok....
Dell ALİENWARE modellerine bak toshiba Qosmio modellerine bak.Sony Z serisine bak.Yalnız o kadar para vereceksin SSD mutlaka olmalı diyorum.Yada sana şöyle 3500Tl laptop birde 4 bin TL masaüstü toplaalım :)
dell Alienware al çift ekran kartı var. Biraz büyük ama taşıması kolay olmayacak.
bi tane alienware masaüstü gördüm geçen. 9 milyardı:D ama pcyi görseniz uçak gibi ya.kasasını bi görün mesela kasanız arıza yapar kucagınıza alır götürürsünüz servise.bu kasayı taşımak için 2 kişi şart:D kasaya özel masa alacan ya:D özelliklere baktım harbiden crazy denecek gibisinden.yani alienware harbiden saglam mal yapıyor.tavsiye ederim.