Arkadaşlar ben kendim için bir laptop almak istiyorum, 2500 tl lik bir bütçem var 200 lira kadar sarkabilir, bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi laptopu almak istiyorum, özellikle, oyun performansı (ekran kartı vs.) oldukça kuvvetli bir model arıyorum, ayrıca, sağlam ve kolay kolay bozulmaz bir laptop çok iyi olur, marka olarak şu an Toshiba ya da Sony Vaio düşünüyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Ayrıca internetten değil de İstanbul içi herhangi mağazadan kendim almam gerekiyor. Şimdiden sağolun.
Laptop Seçimi
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=55837
Bunlar da diğer iki alternatif, denemiş, karşılaştırabilecek biri var mı forumda.
o fiyat aralığındaki en iyi makinalardan bir tanesi asus sz129v modelidir şiddetle tavsiye ederim
http://www.pcdepo.com/asus-n53sn-sz129v-laptop-urun5849.html
o fiyat aralığındaki en iyi makinalardan bir tanesi asus sz129v modelidir şiddetle tavsiye ederimÇok sağlam bilgisayar.
http://www.pcdepo.com/asus-n53sn-sz129v-laptop-urun5849.html
KARDEŞ o paraaya bilgisayar alcaksan ve oyun laptopbu istiosan düşüncek bişey yok cevap monster gözün kapalı düşünmeden al bu özelliklerde toshibada ve sonyde 5 küsür milayardan alamassın daha ucuz model sitede bulursun bu ekran kartını hiç bi modelde bulma imkanın yok
kardeşim oyun ve performans için laptop almak bence mantıksız. Neden diyeceksin çünkü bu hatayı yapanlardan biriyim... Tavsiyem oyun ve ya performans için laptop alma masaustu yap tşaınabılır de bır pc ıstıyorsan onun ıcınde netbook al yinede senin bileceğin iş ama tavsiyemi şiddetle göz önünde bulundurmanı öneririm.
aslında arkadaşa katılıorum laptop için ayırdıın bütçeye masaüstü ve laptop alınabilir
benim 23 ekran lcd vardı klavye mouse fln aldım laptobu bağladım masa üstü gibi kullanıorum laptobu ama isteddimi kucama alıp da takılıom isteddin yerede götürebiliom artık laptoplarda çok güçlü oyunlarda yetior güçleri , eskisi gibi deil
ASUS N53SN-SZ129V çok iyi gözüktü ama nereden yüzyüze alabilirim İstanbulda? Bu arada ben bu bilgisayarı alıp gidip Crysis oynamayacağım, oynayabileceğim maximum oyun wowdur, ama almışken en iyisi olsun istiyorum bu şartlar içinde.
ozaman tamam dır bu laptop yeterde artar bile crysisibile gayet güzel oynarsın oyanatmıcağı oyun yok bunun
KARDEŞ o paraaya bilgisayar alcaksan ve oyun laptopbu istiosan düşüncek bişey yok cevap monster gözün kapalı düşünmeden al bu özelliklerde toshibada ve sonyde 5 küsür milayardan alamassın daha ucuz model sitede bulursun bu ekran kartını hiç bi modelde bulma imkanın yokbende arkadaşa katılıyorum bütçen iyi hem oyun içinde alabileceğin en iyi cihaz bu biraz daha eklersen çok sağlam bi makine.yinede sen bilirsin ama o bütçeye benimde önerim monster.
Monster'lar çok ağır oluyor, ve bence o kadar da estetik değiller, taşınabilme de benim için önemli bir ölçüt.
aslında arkadaşa katılıorum laptop için ayırdıın bütçeye masaüstü ve laptop alınabilirThis is an instructive site. I would like to surf it all for considering pass4sure 156-215-71 and it’s associated statements. Because pass4sure 1Y0-A18 is very illustrious and in command now a days. So I am incisive for high-quality information about pass4sure 1z0-052 at every site. And I should get fine resource soon.
benim 23 ekran lcd vardı klavye mouse fln aldım laptobu bağladım masa üstü gibi kullanıorum laptobu ama isteddimi kucama alıp da takılıom isteddin yerede götürebiliom artık laptoplarda çok güçlü oyunlarda yetior güçleri , eskisi gibi
Asus n53sn-sz076v satın aldım, 1950 tl ye, sizce iyi yapmış mıyım?