Normalde laptop cpu sıcaklığı ve oyun oyarken hangi sıcaklık değerleri arasında olmalı??
Laptop sıcaklığı kaç olmalı?
lap toplar normal pc lerden daha kısa sürede ısınır benim laptopum acer 5920 spedd fanda 1 saat sonunda degerleri 1 .çekirdek 31 ikinci çekirdek 32 gibi rakamlarda ekran kartı ise42 gibi buna ragmen laptopta pek oyunları tavsiye etmem dikkat etmelisin
Aman çok ısınmış :D
Laptop çok ısınır o yüzden hep aynı yerde tutma, dediğimi yap faydasını mutlaka görürsün çünkü sıcak havanın laptoptan uzaklaşması gerekir. Mümkünse oyun oynarken bilgisayarının 4 köşesine taşıyabilecek 1-2 cm yükseklikte minik ayaklar koy. Sıcak hava dışarı daha rahat çıkar böylece. Ama yine de 3 saati aşma.
benim sony vaio laptobum var 4 ay oldu alalı açıldıktan 3 dk sonra kitlenme yapıyodu format attım daha sonra ise inanılmaz yavaşladı ısı değerlerine baktım 54lerde hepsi. oyunu açtım hemen kapadım 6olara gelmiş. hiç oynamadığım halde. bu normalmidir. yardım
Laptopların işlemcilerinin sıcaklıkları marka ve modele göre bayaa değişiyor örneğin bende LG var max oyun oynarken 48-50 oluyor ve restlenme gibi bir sorun daha hiç olmadı . 50 normal diyebiliriz.
Buda benimkiler
islemci intel T7500 sicaklik:51 C
Ekran karti Nvidia 8600GS:64 C
Benimki Laptop
Cpu = intel Core i7 2720QM 2.20ghz Turbo bost 3.10 ghz Boşta internet açıkken yanı şuan 47-48 C
Ram = 6.00 GB ikili kanal DDR3 665 mhz
Mother boart ise 50 C
2 tanede ekran kartı var 1. intel HD Graphıc Famıly 2. AMD readonHD 6610 graphıc
Harddisk 500 gb sata 38 C
sizce normalmi
Öncelikle casper notebook almışsın afferin sana
intel P6200 işlemcim var CPU sıcaklığım oyun oynarken 75 e kadar çıkıyor hiç bir sıkıntı yok yıllardır kullanıyorum ayda 1 defa da olsa fanınızı temızleyin hiç bir sıkıntı olmaz intel işini bilir :)