L40-15J Satalite model laptopda vista yüklü olarak geldi xp kuracağım buna ama toshibanın sitesinden sürücüleri bulamadım eksik kurarsam arkadaşın dilinden kurtulamam tüm sürücüleri nasıl bulabilirim?
Laptop sürücülerimi nasıl bulacağım???
Bana verdiğin link Satellite A40-S1611 modeline ait değil mi??Yukarısında öyle yazıyor da?Bir de yonga seti ekran kartı ses kartı falan onlarla ilgili link yok onun içinde??
http://eu.computers.toshiba-euro ... uals.jsp?service=EU
Buraya Bi Bak İstersen Tabi Geç KaLmadıksa..!BeLki Çoktan BuLmuşundur Aradığın SürücüLeri..!
Çok sağolun işime yaradı link indirdim hepsini bu hafta atıcam.Kurarken Gereksiz yazılımları kurmayayım Diyorum aşağıdaki program ya da yazılımlar tam olarak ne işe yarar hangisini kurmamamın ne gibi zararı olur
Storage Manager,SD Utilities,Online Product Information,Installation Instructions,Display Driver,Card Reader Controller
Bu konuda bir ana önece yardımcı olursanız sevinirim
Sağolun yardımlarınız için formatı atmadım ama oldukça yeterli bilgiler verdiniz.
Yok onda değil pc bit tek uyuduğumuz zaman boş kalıyor:D o yüzden.Format atıp programları kurmak baya aman alır okul bi bitsin anca o zman atarız bu gidişle PC arkadarşın olduğundan tedirgin olması formatı engelleyen diyer bi neden benim pc olas atmıştım şimdiye Dirver magician programını denemiştim bi ara sürücü güncellemek için ama bazı sürücüleirmi güncel abut ettiydi güncel olmadığı halde.Yinede teşekkürler:)