Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.! Laptop almayı düşünüyorum ama pek fazla anlamadığım için kendi çapımda kısa bir araştırmadan sonra karar verdiğim 2 laptoptan birisini sizlerinde fikrini sorarak almak istiyorum.
Bu iki ürün de yüzeysel olarak sanırım hemen hemen aynı. Asus'u almaya karar verdim gibi ama sormak istedim. PB'i Asus'tan daha üstün tutan birkaç kişiye rastladım aklım karıştı biraz. Bilgisayarı her alanda kullanacağım. Mühendislik öğrencisiyim kullandığımız bir sürü program var ama sanırım bu bilgisayar onları rahatlıkla halleder.! Tabii ki oyun da oynuyorum, ama hayatım oyundan ibaret değil. Fifa'yı BF serisini rahatlıkla oynatabilecek, belki birazcık daha üst seviyede olmasını istiyorum makinanım, acaba bunlar yeterli mi? Bütçem 1500 TL, dahası olmaz.! Birşey daha. Pcdepo'da daha düşük özellikli bilgisayarlar daha pahalı, acaba bende mi bir sorun var fiyatlarda mı? Mesela bu bilgisayar http://www.pcdepo.com/asus-k53sd-sx139r-notebook-urun7436.html daha düşük özelliklere sahip olmasına rağmen daha pahalı, anlamadım. İçime kurt düşürdü ??? Biraz uzun oldu, kusura bakmayın. Asus'u alsam yanlış mı yapmış olurum acaba ???