Merhaba arkadaşlar.Başlıkta da belirttiğim üzre laptop alıcam.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Bütçem 2000TL.Düşündüğüm markalar asus, sony, apple.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
Laptop Tavsiyesi (yardımcı olursanız sevinirim)
sony ile apple geç 2000tl çok düşük onlara
Hangi uygulamalar için kullanacağınızı bilmiyoruz. Önermekte sıkıntı yaşayabiliriz. Mesela günlük kullanım mı, multimedya mı veya oyun için mi ?
oyun için kullanmıycam multimedya ve günlük kullanım.
Film vb. uygulamalar ve multimedya için bulabileceğiniz en güzel notebook diyebilirim. İstediğinizden daha fazla performansı verecektir. Günlük kullanımda ekran boyutu olarak 14" üst sınır olarak bilinir ama yine de bu bilgisayarın çözünürlüğü 1920x1080 olduğundan dolayı tavsiye edilebilir bir notebook. Diğer donanım özellikleri de güncel ve iyi.
Film vb. uygulamalar ve multimedya için bulabileceğiniz en güzel notebook diyebilirim. İstediğinizden daha fazla performansı verecektir. Günlük kullanımda ekran boyutu olarak 14" üst sınır olarak bilinir ama yine de bu bilgisayarın çözünürlüğü 1920x1080 olduğundan dolayı tavsiye edilebilir bir notebook. Diğer donanım özellikleri de güncel ve iyi.Zamanınızı ayırlığınız için çok ama çok teşekkürler.Bilgisayar çok hoşuma gitti.Bu fiyata en iyi ürün bu mudur?Birde sizin yorumunuzun altındaki yorumda bahsi geçen bilgisayardan farkı nedir?
Film vb. uygulamalar ve multimedya için bulabileceğiniz en güzel notebook diyebilirim. İstediğinizden daha fazla performansı verecektir. Günlük kullanımda ekran boyutu olarak 14" üst sınır olarak bilinir ama yine de bu bilgisayarın çözünürlüğü 1920x1080 olduğundan dolayı tavsiye edilebilir bir notebook. Diğer donanım özellikleri de güncel ve iyi.ayrıca birde şu ürün var:http://www.ebrarbilgisayar.net/U ... book-pmu173710.html2'si arasında ki fark nedir?
ayrıca birde şu ürün var:http://www.ebrarbilgisayar.net/U ... book-pmu173710.htmlBu iki bilgisayar arasında 4GB ram farkı, ekran kartı farkı ve 250GB harddisk boyutu farkı var. Zaten N56VZ modeli 2700TL olarak satılmakta. Günlük kullanım ve multimedya için N56VM daha iyi bir seçenektir. Oyun da oynayabilirsiniz ama öyle ayarları sonuna kadar açamazsınız :)2'si arasında ki fark nedir?
Mail adresinizi kontrol ederseniz sevinirim. (:
pc depodaki freedos işletim sistemi yok ramida 4gb
ebrarbilgisayardaki win 7 home var 8 gb baska farkı yok yani arada o kadar büyük bir fark yok istesen pc depodan alır işletim sistemi kurar kullanırsın canın isterse ilerde 4gb ram de sen takarsın
Sonunda bilgisayarımı aldım.Asus N56-VZ.Vatanda 2281TL indirimden aldım.Kurulumu kendileri yaptı.Win 7 home editon.Merak eden arkadaşlar için vatan internette ki fiyatlar mağazalardada geçerli.Üründen gayet memlunum.İlk başta wifi sorunu vardı.Ethernet kartıyla alakalı ama asus live uptade ile güncelleyince sanıyorum sorun ortadan kalktı.Ekran muhteşem.Sese zaten söylenecek bir şey yok.Şu anda tek sorun ve sorMak istediğim saat çalışınca içinden gelen sesin vızıltı tarzında rahatsız edici değil ama ister istemez insanın kafasına takılıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim.İlk izlenimlerim bu yönde arkadaşlar.Sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler...