Herkese merhaba arkadaşlar. Ben 9 ay önce media markttan laptop almıştım fakat yaz mevsimininde gelmesiyle bilgisayar toz doldu aşırı ısınmaya başladı ve temizlenmesi gerektiiğini düşünüyorum. Kendimde cesaret edemediğimden dolayı aldığım yere götürmek istiyorum. Daha garantisi devam etmekde acaba media markta götürsem ücretsiz temizlerlermi yada kaç gün sonra pc elimde olur ? Yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekkürler :)
Laptop temizlerler mi yardım lütfen ?
Bilgisayarımın markası modeli sölemeyi unutmuşum acer as5742g
temizlerler mi bilmem ama ben de laptop kullanıcısıyım.Bilgisayar kapalı iken fan deliklerini elektrik süpürgesi ile temizliyorum.
Başka yardımcı olan yokmuu
o kadarda sıkınıtı bir durum degil temizlememesini sende rahatlıkla yapabiilrisin
Kaç gün sürer bu servisde kalma temizleme süresi
mediamarkt temizleme yeri değil :D pc'ye götür 10dk. hallediyor.
bilgisayarcıya götür 5 dk temizler eline verir
Bilgisayarcıya götürsem garanti dışı kalmıyormu cihaz
şimdi nts notebook servisi diye biyer var bizim burda götürdüm garantili detaylı temizlemeyi 75 liraya yaparım dedi içimden kalsın dedim ben bi düşüniym deyip çıktım hemn dükkandan :) 75 Liraya temizlik mi olur arkadaş. Sizce garantili temizlik kaç lira civarıdır
Acer Aspire 5742g Fakat kendim açınca sanırım garanti dışı kalıyomuş açıkcası biraz da korkuyorum
Eskişehirde bulunan arkadaşlar varsa bilgisayarcı önerebilirmisiniz yoksa tek çare servise yollayıp 1 ay beklemek