Casper CN-VTI2410Q laptopu almayı düşünüyorum özellikleri nasıl ısınma sorunu olur mu?
5-6 yıl sonra yine oyunları high olmasa da low da akıcı oynatır mı ?
5-6 yıl sonra ekran kartını değiştirebilir miyiz?
Casper CN-VTI2410Q laptopu almayı düşünüyorum özellikleri nasıl ısınma sorunu olur mu?
5-6 yıl sonra yine oyunları high olmasa da low da akıcı oynatır mı ?
5-6 yıl sonra ekran kartını değiştirebilir miyiz?
işlemcı ram ekran kartı latop ıcın ıdeal ama 6 sene sonra ne alırsan al garantı verılmez desteklenen teknolojıler yenılenecek kart nekadar guclu olsada acmaya bılır gunumuzde alıncak guzel donanımlardan ama marka olarak yortum yapmaya gerek yok butce varsa casperdan uzak dur sen ne kadar para cıkar en fazla de bızde onerelım
işlemcı ram ekran kartı latop ıcın ıdeal ama 6 sene sonra ne alırsan al garantı verılmez desteklenen teknolojıler yenılenecek kart nekadar guclu olsada acmaya bılır gunumuzde alıncak guzel donanımlardan ama marka olarak yortum yapmaya gerek yok butce varsa casperdan uzak dur sen ne kadar para cıkar en fazla de bızde onerelımax 1350tl
Casper almanı önermem. Kendim de max 1500tllik bir laptop alacaktım. Vatan bilgisayarda tüm bilgisayarlara baktım gidip. Aynı koşullar altında donanım özellikleri fazla olmasına rağmen casperların tümü cayır cayır yanıyor, asuslar buz gibi toshiba ve dell de asusu takip ediyor.
Demem o ki vatanda %25 indirim yakala asus al.
i5 2410m
gt540m
4gb ram
500gb hafıza
n53sv serisi asusu 1447 liraya sipariş verdim kargoda. Şu an fiyatı 2bin lira vatanda internette daha ucuza bulabilirsin tabi.
Ama casper alma.