Bilgisayarım casper cnl 5l35p . bilgisayarım oyundayken kapandı açınca windows açılıyor falan yazıyo tabi sonra tam hosgeldiniz yazacakken siyah ekran geliyo mause geliyo baska bişey yok . Bilgisayar çalısıyo tabi fan sesi falan ama ekran gelmiyo ... Sonra açıkırken onarma falan istemeye basladı yaptım ettim hdd taradım falan düzelmedi mecbur formayt attım . Format sırasında da yarıda windpws dosyaları genşlatilirken hata veriyodu frmat atılamıyo sowtware hardware falan yazıyo bişiler neyse uğrasa uğrasa en sonunda formatı attım bilgisayar açıldı . Drıver cdsini taktım yeniden ekran kartını yükledi diğer dıriveri yüklemek için kewndini kapattı açılınca gene siyah ekran ve mouse amblemi . Mousaeyi sağa sola çekince ok hareket ediyo ama ekran gelmiyo . NEyse bidaha format atmaya çalıstım tabi c yi gene biçimlendirdim bu sefer de hiç atmıyo . Tam w,indows yükle diyorum özel gelismiş seçeneklerini soracakken geri bi önceki ekrana geliyo uğrastrım uğratsım olmadı sinirlendim kapattım bgün gene açtım format atılırken yarıda duruyo mavi ekran geliyo resetliyo kendini falan neyse zar zor gene bi format attım oh dedim sonunda olacak açılırnek mavi ekran geliyo pc resetleniyo tekrar açılıyo tekrar mavi ekran reseft falan ... Sorun harddiskte ve format yğklenemiyo gibi düsünüyom ama akıl edemedim . Garantiye gönderecem de 1 aya gelicek acaba ne halde gelecek bilmiyorum ne yapayım . format cdm orjinal home premium aynı cd den önceden defalarca format attım aynı laptopuma
Laptopa format atamıyorum , Mavi ekran geliyo
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
kardeş hdd kazıma programıyla ılk once bır temızle yanı butun gecmısı sılmeye yarıyor olmadıysa hdd de sorun vardır ozaman bu sıtedekı programı ındırıp bır cd ye yaz verı olarak yazıyorsun cunku taktıgında dırek okusun (()