Merhaba ,
Laptop bilgisayarıma taktığım harici klavye çalışmıyor. Usb'ye taktığımda yeni donanım bulundu diyor ancak daha sonra aygıt tanınamadı diyor. Bu problemi nasıl çözebilirim ?
Teşekkürler
Merhaba ,
Laptop bilgisayarıma taktığım harici klavye çalışmıyor. Usb'ye taktığımda yeni donanım bulundu diyor ancak daha sonra aygıt tanınamadı diyor. Bu problemi nasıl çözebilirim ?
Teşekkürler
normal de işletim sistemin otomatik tanıması lazım.tanımıyorsa klavyenn cd si ile tanıtacaksın.ama hangi klavye o.(cd olmaz genelde ama kalvye için)
usb klevyelerin sürücüsü kurulmadan tanımaz sürücüsünü kurup tekrar deneyiniz
e2008normal de işletim sistemin otomatik tanıması lazım.tanımıyorsa klavyenn cd si ile tanıtacaksın.ama hangi klavye o.(cd olmaz genelde ama kalvye için)usb klevyelerin driverleri kurulmadan klevyeyi tanımaz
waybeusb klevyelerin driverleri kurulmadan klevyeyi tanıbende de usb klavye war ama tanıtmadım o yüzden
selam arkadaşlar ben eski dizüstü bilgisayarıma klavyem microsoft 'du ve klavyenin driverını yüklemeden taktım tanıdı normalde tanıması lazım
senn anakart daki usb driver hepsi tamam mı ? çnkü onlardan da olabilir arkadaşım normalde biz yüklemeden çalışıyor arkadaşlarım da kullanıyor driver yüklemeden çalıştıryor
dostum klavyenı taktıgında driver ister ve driver otomatik yuklenmez ıse sana driver yuklemen ıcın otomatik bir pencere cıkartır..yanı senınkı aygıt tanınamadı dıyor bunun anlamı klavyende arıza var...bunun sebebi klavyenın kablosunun ıcındekı hatlarda birinin kırılmıs kopmus olması olabılır..yada klavyenın ıcındekı chipin bozulmus olması olabılır..bu hatayı ancak boyle durumlarda alabılırsın benım bıldıgım kadarıyla..cunku bendede usb joystick vardı kullnıordum 1 kac ay sonra taktıgımda usb aygıt tanınmadı demeye basladı sonrada hıc calısmaz oldu..
Blacksmith cok haklısın aynen dediğin gibiymiş klavye kablolarında sorun varmış teknik servisten öğrendiğim kadarıyla. Yeni klavye yolda bi porblem olacağını sanmıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.