bildigimiz gibi laptoplarda ısınma sorunu tüketicinin kafasında soru işaretleri bırakıyor bende bunlardan biriyim. Gecenlerde bir magazada bilgisayarları araştırıyorduk. modelini hatırlamıyorum ama samsung un 2.53 lük işlemcisi olan bir modeli vitrindeydi. yanında toshiba satellite ve hp pavilion dv6 serisinden bir laptop vardır. 7 kişiydik hepimiz tek tek karşılaştırdık ve herkes samsungun daha az ısındıgını söyledi. satış görevlisini cagırıp bilgisayarların ne zamandır calıstıgını sorduk hepsi aynı anda açılmışlar. biz satıcıya ısınma ile ilgili birşey sormadan satıcı hemen samsungun bu konuda daha iyi oldugunu söyledi. eğer laptoplarda kıyaslama kriteriniz sadece ısınma problemi ise samsung'un bu problemde hp ve toshiba'ya göre daha iyi oldugunu söyleyebilirim. ama genel kıyaslama kriterlerine bakınca hp den vazgeçilirmi bilemem :D
laptoplarda ısınma problemi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Kritik değerlerin altındaysa, ısınma bir sorun değildir bana göre. 5 derece fazla olmuş, 10 derece eksik olmuş bence çok önemli değil. Zaten model kıtlığı var Türkiye'de, iyi modeli seçmek lazım ama iyi markalardan. Bana göre Toshiba en iyisidir. Ama HP ve baktığınız Samsung'un da iyi modeller var, özellikle f/p ürünü olan modelleri...