LAPTOP LARDA HANGİ İŞLEMCİYİ TERCİH ETMELİYİM...ISI PROBLEMİ LAPTOPLARDA NE SEWİYE..AMD NİN HANGİ MODELLERİ ÇİFT ÇEKİRDE..BANA BU KONUDA YARDIMCI OLACAK KİMSE WARMI?
LAPTOPTA AMD Mİ İNTEL Mİ?
LAPTOPTA KESİNLİKLE"AMD" DERİM HEM FİYAT HEM PERFORMANS FARKI VAR ARTI GÜNCELLEME FARKI
AMD NİN ÇİFT ÇEKİRDEK TEKNOLOJİSİ HAKKINDA BİLGİNİZ WARMI? MESELA CORE DUO 2 .6 GHZ İLE DENK Bİ İŞLEMCİ WARMI?
Benim laptop AMD işlemcili..Gayet memnunum.... :)
amd turion çift çekirdek uzun zamandır chip okuyorum ve editörler laptop ta amd den yana değil core 2duo en iyisiymiş
Amd turion +2 var var iki cerkirdekli ama intel core duo 2 ondan daha iyi performans ve hiz saglar.CORE DUO 2 AL Eger laptop alacaksan core duo al derim ama core duo alamam dersen centrino duo al derim
Ama aralarindaki farki kullanarak anlayabilirsin
çift çekirdek ve çift işlemi arasında fark var. turionların hepsi çift işlemcili değil değildir. TL-??
?? yerine yazılan sayı çift işlemcimi yoksa çift çekirdekmi oldugunu gosterir bu bilgileri amd nin sitesinden bulabilirsin. AMD ısınma problemi laptoplarda daha öne çıkmaktadır. şuan için laptop alacaksan intel al. gerçi sorun para. ne kadar paran var ve nasıl bir bilgisayara ihtiyacın var? laptop ile ne yapacaksın? bu gibi soruları yanıtla ondan sonra kararver işlemciye.