Merhaba arkadaşlar. Benim 64 bit Laptopum wardı kendim format attım fakat artık 32 bit olarak işlem görüyor. 6.00 GB ram war fakat 3,12 si kullanılabiliyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Benim 64 bit Laptopum wardı kendim format attım fakat artık 32 bit olarak işlem görüyor. 6.00 GB ram war fakat 3,12 si kullanılabiliyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
32bit'lik işletim sistemi ile format atmışsın, öyle durduk yere sistem yapısı değişmez :)
tekrar 64bit istiyorsan onun dvd'si ile yeniden format atıcaksın, başka bir yöntemi yok bunun.
neyine yardim edicekler ya biraz düsünün bir seyler sorarken arkadas bu kadarda olmazki sisttemin 64ken 32 ile format atmissin git 64 format at yeniden bunun yardim konusu ile alakasi falan ne
neyine yardim edicekler ya biraz düsünün bir seyler sorarken arkadas bu kadarda olmazki sisttemin 64ken 32 ile format atmissin git 64 format at yeniden bunun yardim konusu ile alakasi falanSakin ol dostum. Herkes senin gibi 64-bit 32-bit nedir tam bilmeyebilir. Arkadaş da işletim sisteminin böyle ayrıldığını bilmiyormuş demek ki. O yüzden buna dikkat etmeden 32-bitlik bir işletim sistemi kurmuş.
benim bildigim artık notebooklarda dvd vermiyorlar onun yerine recovery var içinde diyerek işin içindden çıkıyorlar muhtemelen size de cd vermemişlerdir.
tabii sizde buldugunuz ilk dvd ile format attınız
x86 = 32 bit
x64 = 64 bit
tabii 86 yüksek sayıyı görünce benim gibi atlayıp sonra pişman oldunuz )
tabii format attıgınız için muhtemelen recovery de gitti
servis garantisine girmiyor bu işlem dost işi!!!!! olursa casper servisis 50 tl ye yapıyor gözümle gördüm