Toshiba L300 11M modeli bi laptopum var...Az önce elimden düştü ve sert bi darbe aldı...Düştüğünde açıktı elime aldığımda kapanmıştı.Açtım benden parola istedi ancak ondan sonra yaklaşık bi 10dk hoşgeldiniz yazısı ekrandan gitmedi...Sonra benim masaüstüm geldi ama o da dondu ve uzun süre beklememe rağmen düzelmedi..Bende mecburen kapattım..Tekrar açmak istedim ancak yine uzun beklemeler ama açılmadı...Cihazımın kaskosuda devam ediyor garantisi de ne yapmalıyım sizce?
Laptopum elimden düştü...
garantisi devam ediyorsa servise götürmenizi öneririm
HDD si hasar almış olabilir.. Yetkili servise göstermeni tavsiye ederim.
Bence hemen servise baş vursanız iyi olur.. Çünkü düşme sırasında fanı zarar görmüş veya yerinden oynamış olabilir.. Madem garantiside var o zaman hemen yetkili servise gönderin ama garantisi düşürmelerde geçerlimi onu bilemiyorum..
hardisk sorunuda olabilir servise götürün %100
şimdi emin olamadığım şey garantiyemi yolluyorum kaskoya mı??
az önce teknik servisle görüştüm parolanızı falan girebiliyorsanız donanım problemı olusmamıstır ancak harddisk düşmeden ötürü zarar görmüş ve bu nedenle hata veriyor olabilir dedi.işletim sistemini tekrar kurmamı istedi.yapıyorum hersey sorunsuz ilerliyor en son ekranda masaüstü öğeleriniz düzenleniyor kısmında donuyor...güvenli modda acınca sorun yok...anlamadım bunu yaa...
Bence Bir Donanım Sorunu Var Eğer Öyle Olmasa İdi Elinizden Düşmeden Öncede Olurdu ...
Siz Adamı Tekrar Arayıp Güzel Bir Dille Garantiye Başvuracağınızız Söyleyin Ve Kaskocunuzu Arayarak Onlarında Fikrini Alın %95 Donanım Sorunu Elinizden Düşen Laptop Tabiikide Hasar Almıştır ...
Arkadaslr cok ilginç ki ikinci kez format attım ve sorun yok...pazartesiye kadar deneyip ona göre kaskomla görüşeceğim...Tam benimkini çözdüm derken elektrik kesintisi nedeniyle kardesimin pc göçtü...Açılmıyor devamlı kendini resetliyor...Bikaç salise mavi ekran görünüyor ve yine reset...Yarın format atmayı düşünüyorum..Umarım ram yada harddisk problemi olmamıştır...