Acer Aspire 5315 markalı laptopuma kaç gb lık ekran kartı takabilirim? laptopun özellikleri aşağıda verilmiştir. lütfen yardım edin. teşekürler
Acer Aspire 5315
İşletim Sistemi: windows xp
Sistem Özellikleri:
intel celeron inside CPU
504 MB RAM
1.86GHz
512MB DDR2
15"4 WXGA LCD
mobile intel(R) graphic media acceleratör X3100
533 MHz FSB
Ekran Kartı:Intel 965 express chipset family
laptopuma ekran kartı takmak istiyorum ama nasıl?
laptopta herhangi bir şekilde ekran kartı değişikliği yapılamaz.
birkaç istisnai model dışında ekran kartı değişimi yapılamaz.
O cihazda 128 mb paylaşımlı ekran kartı var zaten.
Kısacası ve maalesef alien_fx in dediği gibi ne ekran kartı ne de başka bir donanımını değiştirmek mümkün değil...
paylaşımlı olmasada durumda bir farklılık olmazdı.
harici kart olanlarda değişebilir temin edebilirsen(aksi taktirde servis her gpu arızasında motherboard mı değiştirecek?astarı yüzünden mi pahalı olacak di mi ya?örn:acer servis manuallerinde o notebookun tüm donanımının fiyat -tip -seçenek monte şeması vs. tüm bilgiler yer alır ekran kartıda dahil). .ama paylaşımlıysa(tümleşikse) ki bu öyle değiştirme şansın yok motherbooard değişmediği sürece
arkadaşlar açıklık getirmişler başka ülkelerde laptop internet yada ofis uygulamaları için kullanıyor ve standartlar buna göre kurulmuş.işte bu kötü haber:(
bu yüzden grafik kartı upgrade etme ihtiyacı duyulmamış.
paran varsa şimdi 1 gb lık ekran kartlı yeni bi laptop al en az 1500 tl
herkese yardımları için teşekkürler
tabiiki takamazsın. laptoplara ekran kartı takılmıyo..
Arkadaşlar oyun oynamak istiyosunuz da neden laptop alıyorsunuz kurun masaüstü PC
bakın keyfinize
Acer dizüstü bilgisayarlarda ekran kartı değişiyor. Ancak belli serilerde (sonu G ile biten).
hic bri sekilde degisim yapamiyorsun . en ufacik bir ugrasmada kullandiginiz urunun garantisi gidiyor . dikkat edelim