Merhaba arkadaslar...
Benim acer aspire 5732z laptopum var oyun için değil biliyorum ama pes 2011 i mediumda rahat rahat oynuyorum.
Gelelim sorumuza benim pcmde Knight Online kasıyor internetten okuorm 1 gb ram vs vs diolar hiç kasmıyor diyolar o zmn dahada aklım karışıyor
Kasmaması için ne yapabilirm?
Pcmn özellikleri
2 gb ram
İntel Dual Core 2.1 ghz islemci
İntel 4 Series express chipset family 256mb ekran kartı yani ekran kartı 796 ya kadar arttırılıyor ama 256sını kullanıyorum
WİN XP sp2
Yardımlarınızı bekliyorum kasması geçse çok mutlu olcam yada bu pcyi topluyacağım toplarsam neler tavsiye edersiniz ? toplamak için fiyat fazla olmasın 400-500 civarı anca koyabilirim
Laptopumda knight kasıyor
Benim Pc 1.6 ghz ekran kartı 512 paylaşımlı ram 1 gb Ve kasmadan Rahat rahat oynuyodum knight'ı İnternet hızın yava olabilirmi ?
Hayır.Zaten o bilgisayar kaldırmaz knightı.Benim PC Compaq 610 Core 2Duo işlemci 2 GB RAM olmasına rağmen knightta kasıyordu.Zaten yararlı bir oyun değil.Ben bıraktım.Sende bırak ;)
@Pc Meraklısı int 8 kat hızlı 8mbti oluodu galiba yani int hızıyla ilgili değil..... @Şükrü UğurlutoprakYa bu knıght çok şaçma şeyler yapıyor ben gine 50 fps civarı oynuorm 70-80 fps olmasını istiyorum çok haklısın knıght çok zararlı ama stres atcak başka bişide yokki yani amacı olmayan oyunlar dolu mt2 olsun baska oyunlar olsun bir amaç için oynanmıyor s4league var ondan iyi daha sistem istiyor ondan 3 tane açıom bundan anca bir tane :S bakcaz olmadı pcyi toplucam yardımlarınız için teşekkürler
Oyunun Benim Pc de kasmadığına Şaşırdım şimdi :)
Benim pc laptop fanlarlada biraz alakalı çok kirlendi ilk gün 70 fpslerde oynuordum :)
öncelikle xp ye service pack 3 ye yükselt. eğer laptopun ram artırımına izin veriyorsa 667 mhz 2 adet 2 gblik ram al. ddr2 toplam 4 gb yap.bunlarla kasılma olayı %50 yavaşlayacağını umuyorum. çünkü ram artırımı yaparsan ekran kartına toplam kullanabilir bütün hafızayı atayabilirsin.