arkadaşlar bende asus f3jc model bir laptop var henüz 1 haftalık bir makina ancak nasıl oldu bilmiyorum ancak, hoparlörlerden ses gelmiyor ancak kulaklık girişine herhangi bir hoparlör takınca taktığım hoparlörlerden ses geliyor ama yine laptoptan ses gelmiyor sizce nedendir yardımlarınızı bekliyorum
laptopumun sesi cıkmıyooo yardım
Denetim masasından ses ayarlarına bak.
sağolasınız en iyisis serviss sanırım
mustafa86 kardeşim.ben de aynı sorunu yaşıyorum.asus f3f var bende de.kulaklıktan sess geliyor ama hoparlörden gelmiyor.laptopu alalı daha bi hafta oldu.ne yapabilirim.
iki arkadaşta aynı sorunu yaşıyosa alette problem var...:)
MC_Sawash_K.A.N kardeşim evet muhtemelen dedğin gibi :) servisle görüştüm, asus un f serisinde bu sorun varmış.jackı var gibi algılıyormuş ve haliyle hoparlörden ses vermiyormuş. işin kötüsü ben ankaradayım servis isatnbulda.yollasam 15 güne gelmez. laptopun içini açtım kapattım garanti dışı olmuş mudur.anlaşılmıyo açıldığı.holograma dokunmadım.
Arkadaşlar aaayyyynnnnııııı sorun bende de var. Herhangi bir sonuç aldınız mı? Ben hepsiburada.com dan almıştım. Gönderin garantiye gönderelim dediler ama henüz gönderemedim. Siz bir netici aldınız mı?
Aynı sorun bendede var ya iki hafta oldu daha Benim F3F AN-303 var servise göndermek tek care gibi görünüo ama güvenemiorm başka bi yol bilen varsa lütfennn servisten 2 haftadan önce gelmice kesin bişi
Arkadaşlar f serisi sorunlu. jackı var gibi görüyor. servise gidin..biraz kibrit gibi bişeyle kulaklık girişini kurcalayın..
göndermek tek care ama arkadaslar güven konusunda tereddüt ediyorum nasıl güvenecem gider gelmesse nasıl ıspatlıcam ben
Benimde bir hp pavillon laptopum vardı.Bir ara hoparlörlerden ses kesildi ve sadece kulaklıklardan ses gelmeye başladı.
Bu durumda olanlara tavsiyem kulaklıkları çıkardıktan sonra jack ucunu birkaç kez girişe hafifçe değdirmeleridir.
Laptoplar hala jackı takılı sanıyorlar.Bu yüzden ses ana hoparlörlere dönemiyor.
Sorun devam edrse yani ses ana hoparlörlere dönmezzse servise götürün