benim hp 1020 laser yazıcım var. ancak kağıdın sol yanında sütun halinde iz bırakıyor. çok belli değil ama rahatsız ediyor. acaba temizlik gibi birşey mi yapmak lazım yoksa tonerde ya da başka bir biriminde fiziksel hasar olabilir mi? şimdiden teşekkürler...
laser yazıcıda lekeli yazdırma sorunu
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Sorunun büyük bir ihtimal toner kartusunda bulunan yeşil silindirden kaynaklanıyor. Tam adını bende bilmiyorum ama o silindire bılmeden bir sey yaptıysan yada yazıcı yaptıysa yapacak bırsey yok.Yenısını alana kadar ıdare edeceksın. Kartusunu cıkarıp bır kontrol et ıstersen. Aynı iz o silindirin ustundede görünecektır.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
Borga-xSorunun büyük bir ihtimal toner kartusunda bulunan yeşil silindirden kaynaklanıyor. Tam adını bende bilmiyorum ama o silindire bılmeden bir sey yaptıysan yada yazıcı yaptıysa yapacak bırsey yok.Yenısını alana kadar ıdare edeceksın. Kartusunu cıkarıp bır kontrol et ıstersen. Aynı iz o silindirin ustundede görünecektır.Doğru teşhis.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj
aslında çok kalın ve siyah çerçeveli yaklaşık 500 sayfalık bir yazı çıktısı aldıktan sonra oldu olanlar. bu arada toner mi demek istediniz kartuş derken. kavramları tam bilemiyorum ben de. acaba diyorum o çerçeve formu ve aynı anda çok çıktı almam mı hasara sebep oldu. şimdiden teşekkürler.