LavalysEverest Corporate-Ultimate-Engineer Edition

ultra-durable
01-11-2009, 15:27   |  #1  
ultra-durable avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
292 mesaj

Serial isteyen arkadaşlar  özel pm atabilirsiniz
Orjınal Sitesi Orjinal İndirmek İcin TıKLAYIN

Kendi PC mden Örnek Corporate Edition

Everest Corporate Edition
otomatik bir ağ denetim, izleme sistemini değiştirmek ve ağ küçük ve büyük kurumsal şirketler, ödülünü dayalı Everest Teknoloji kazanmak için çözüm izlemektedir. Everest Corporate Edition XML ve MHTML raporlama da dahil olmak üzere en son teknolojileri kullanan tüm iş ağ ortamı, tam SQL veritabanı ve Windows Server 2003 desteği için vazgeçilmez bir uygulamadır. Everest Corporate Edition müşteriler, CSV dosyalarını veya SQL veritabanına, donanım ve yazılım varlıklar bilgi toplamak için esnek bir yol sunar ve bir ağ denetim toplanan bilgilere dayalı olarak üretilmektedir. Ve müşterilere bilgi varlıklarının bir arşiv tutmak için denetim sağlayan birden fazla örneğini sunan da doğru bir şekilde herhangi bir yazılım veya kurumsal donanım değişiklikleri belirlemek için benzersiz bir yol sunuyo..

Özellikler:
»Komut satırı arayüzü
»Yazılım Denetim
»Denetim Müdürü
»Veritabanı Yöneticisi
»Değişim Müdürü
»İşletim sistemi güvenlik bilgilerini
»Güvenlik duvarı, anti-casus ve anti-troyan yazılım listesi
»Işletim sistemi yükleme tarihi, ürün anahtarı ve daha fazla dahil
»Windows Ayrıntılı bilgi
»Bilgi ağ paylaşımları, kullanıcı ve grupların listesi, kullanıcıların listesi ve daha fazla oturum hakkında
»Ağ durumu, uzaktan erişim ve e-posta hesapları, ağ kaynakları ve Internet ilgili bilgi »Büyük miktarda ayarları
»Yüklü programlar, görevler ve planlanan başlangıç programları hakkında »Detaylı bilgi
»Anakart CPU & Bilgi
»Video adaptörü ve monitör bilgileri
»Bilgi ilgili tüm depolama aygıtları
»Ağ bağdaştırıcıları, multimedya ve giriş aygıtları hakkında ayrıntılı bilgi
»Bilgi sistem donanımı hakkında
»Beceri gerçek zaman eş zamanlı olarak tamamen görsel arayüzü üzerinden sistem belleği, CPU, FPU ve yerel diskleri vurgulamaya
»CPUID Paneli
»Donanım izleme
»Donanım ve yazılım misconfiguration ve uyumluluk konuları algılama
»Rapor Sihirbazı
»Yedi farklı rapor dosya formatı: Düz metin, özelleştirilebilir HTML, MHTML, XML, CSV MIF, INI ve veritabanı
»Raporu e-posta ve baskı
»Grafik Uzaktan Kumanda ile Dosya Transferi
»Gelişmiş Uzaktan Monitör
»Uzak Rapor Sihirbazı

Everest versiyonu 5,00 Yeni özellikler:

*Gelişmiş Donanım İzleme modülü
*Intel Core i7, Intel Atom ve AMD Phenom II
»Destek işlemciler
*OpenGL sürümü compliancy testi ile OpenGL 3.0
»Destek
*Windows 7 için Destek ve yeni otomatik Windows Vista altında yükleme özelliği
*Geniş ses bilgisi: OpenAL ve High Definition Audio sayfaları
*Yüklü Windows Vista Kenar Çubuğu Gadgets
»Yeni bilgi sayfası ATI ve NVIDIA CUDA Akım GPGPU cihazlarla bilgi

---------------------------------------------------------------------------------
EVEREST Ultimate Edition
bir sistem bilgilendirme yazılımıdır. Sisteminizin donanımsal ve yazılımsal yapılanması hakkında en ince ayrıntılarına kadar bilgi alabileceğiniz yazılım size bu bilgileri rapor halinde de sunabilmektedir. Almış olduğunuz raporu html biçiminde görüntüleyip kaydedebilir, çıktısını alabilir ve bir e-posta adresine gönderebilirsiniz. Donanımsal olarak işlemci, anakart, ekran kartı, bellek, depolama birimleri, sürücüler, kartı monitör, klavye ses ve diğer aygıtlar ücreti hakkında oldukça ayrıntılı ve sisteminizi daha iyi yapılandırıp kullanabilmenizi Sağlayacak olan bilgiler verebilmektedir.

Yazılımsal olarak işletim sistemi, sistem üzerinde çalışan uygulamalar, sistem Sürücüleri, Ses ve Görüntü Kodekleri, Ağ bağlantıları, sistemde yüklü yazılımlar, başlangıç uygulamaları ve yazılımsal anlamda aklınıza gelebilecek tüm bilgilere ulaşabilirsiniz ve Hizmetler servis.

Güvenlik bilgilerine ayrı yer veren yazılım Windows güvenlik güncelleştirmeleri hakkında ayrıntılı bilgi vermekte, kullanmakta olduğunuz güvenlik yazılımlarını göstermektedir.

Karşılaştırmalı test yapma imkanı sunan yazılımla özellikle bellek ve işlemciniz için testler yapabilir, diğer bellek ve işlemciler arasındaki yerlerini görebilirsiniz.

Yazılımın Bu Sürümündeki Yenilikler
# Intel Core i7, Atom ve AMD Phenom II için destek.
# OpenGL 3.0 desteği.
# Windows 7 desteği ve Windows Vista altında otomatik yüklenme özelliği.
# ATI Stream ve NVIDIA CUDA için GPGPU sürücü bilgisi.
# Dosya aktarımı ile uzaktan canlı denetim.
# EVEREST CPUID paneli onarılıp yeniden tasarlanmış.
# Nvidia başarı arttırma profili için destek.
# Sistem kararlılık testi
# Akıllı batarya bilgilendirmesi.
# Monitör tanılamada LCD ayarlama ekranı.
# Son çıkan Donanımlar ve yazılımlara destek.
EVEREST Ultimate Edition

bir endüstrinin önde gelen sistem tanılama ve kıyaslama ödül dayalı meraklıları PC kullanıcıları için bir çözümdür, EVEREST Teknoloji kazanan. Sistem optimizasyon ve gerekli sistem ve overclock bilgi, gelişmiş donanım izleme ve teşhis yetenekleri uygulanan ayarları etkileri kontrol sağlar tweaking sırasında. CPU, FPU ve bellek benchmark gerçek sistem performansını ölçmek ve önceki devletler veya diğer sistemlere karşılaştırın mevcuttur. Ayrıca, yazılım, işletim sistemi ve güvenlik bilgileri EVEREST Ultimate Edition, PC hakkında bilgi 100 sayfa toplam sunan kapsamlı bir sistem tanılama araçtır.

Özellikler:
Anakart ve işlemci hakkındaki »Doğru düşük seviye bilgi
Video adaptörü, video sürücüleri ve monitör hakkında »detaylı bilgi
»Bilgi ilgili tüm depolama aygıtları
Ağ adaptörleri, multimedya ve giriş aygıtları hakkında »ayrıntılı bilgi
»Bilgi PCI, PnP, PCMCIA ve USB aygıtları hakkında
Işletim sistemi yükleme tarihini, ürün anahtarı ve daha fazla dahil »Windows detaylı bilgi
»Bilgi ağ paylaşımları, kullanıcı ve grup listesi ve hakkında daha fazla bilgi
Ağ durumu, uzaktan erişim hakkında bilgi »Büyük miktarda hesapları ve daha posta
Yüklü programlar, görevleri ve başlangıç programları planlanmış hakkında »detaylı bilgi
»İşletim sistemi güvenlik bilgileri
»Duvarı, anti-spyware ve anti-trojan yazılımları listesi
»Sistem İstikrar Testi
»CPUID Panel
»Donanım izleme
»Sensör simgeleri sistem tepsisinde gerçek sistem sıcaklık ve gerilim değerlerini özelliği
»CPU ve FPU kriterlerin
»Bellek Karşılaştırma
»Disk Benchmark modülü
Olası bir donanım ve yazılım yapılandırma hataları ve uyumluluk konuları »Algılama
»Rapor Sihirbazı
»Rapor e-posta ve baskı

EVEREST sürüm 5,00 yeni özellikler:
Aklımda özelliği ile »Gelişmiş Donanım İzleme modülü
Intel Core i7, Intel Atom ve AMD Phenom II »Destek işlemciler
OpenGL versiyonu uygunluğu testi ile OpenGL 3.0 »Destek
Windows 7 »Destek ve yeni otomatik Windows Vista altında yük özelliği
»Genişletilmiş ses bilgisi: OpenAL ve Yüksek Tanımlı Ses sayfaları
Yüklü Windows Vista Kenar Çubuğu için alet »Yeni bilgi sayfası

ATI Stream ve NVIDIA CUDA için »GPGPU cihazlar bilgi

Son Düzenleme: ultra-durable ~ 01 Kasım 2009 15:44