Toshiba A200 1M4 model laptop.
Arkadaşlar yanlardan baktığım zaman lcd ile çerçeve arasında bi boşluk var tam yapışmamış ekran plastiğe ekrandan gelen ışığı görebiliyorum bu normal bi durummudur?? Yoksa bir hatamıdır? Sizin laptop'da durum nedir? Ekranınızı inceleyip cevap yazarsanız memnun olurum.
Lcd Ekran ile Lcd Çerçevesi Arasındaki Açıklık!!!
yaww arkadaşlar bi cevap atma zahmetinde bulunsanız şimdi kalkıp mecidiyeköye gitmek zorunda kalmayayım ekran kontrolüne
valla benim iki dizüstünde de öle bi sorun yok :S yapışık yani... arkadaşımdaki de öle.. sen bi kontrole götür onu bence
Sanırım kalkıp mecidiyeköy e gitmelisin cünkü benim laptopdada (samnsung)yok. Ama yinede sana Toshiba markaya sahip birisi olup olmadıgını söylerse daha mantıklı olur.
Bugün toshiba merkez servise gittim pek ikna edici cevaplar vermediler ancak donanimhaberde toshiba kullanan bi arkadaş a100 laptop'unda aynı şekilde olduğunu söyledi bende pek üstelemedim teknik serviste tekniker arkadaş bunun normal bişey olduğunu söyledi eğer yarın bir gün bi sorun çıkarsa bundan kaynaklı eğer garanti dışı bırakmaya kalkarlarsa o zaman kızarım :D