Merhabalar,
LCD monitörlerin çoğunda USB girişi bulunuyor. Aslında tam olarak USB değil, bazı USB kablolarının diğer uçları yamuk şeklinde olan giriş.. ne amaçla kullanılır?
teşekkürler.
Merhabalar,
LCD monitörlerin çoğunda USB girişi bulunuyor. Aslında tam olarak USB değil, bazı USB kablolarının diğer uçları yamuk şeklinde olan giriş.. ne amaçla kullanılır?
teşekkürler.
USB çoğaltmak için lullanılabilir.USB hub gibi. ama o yamuk şeklinde girişi anlamadım fotosunu koyarsan sevinirim
kardeşim o yamuk dediğim printerler için olan usb kabloların printera takılan ucu ismini bilmiyorum. geometride yamuk diyoruza o şekle :) o yüzden dedim...
USB çoklayıcının monitor girişi. Onun diğer ucu erkek usb şeklinde ise onu bilgisayara takıyon.böylece monitordeki birden fazla usb girişini kullanabiliyon.
Anlıcan kardeş monitorun arkasındaki usb çoklayıcının bilgisayar ile olan bağlantısını ordan yapıyorsun. Böylece monitor arkasındaki usb ler çalışmaya başlıyor. Anladın sen onu
anladım ben onu kanımca... teşekkürler.... :)
Borga-xAnlıcan kardeş monitorun arkasındaki usb çoklayıcının bilgisayar ile olan bağlantısını ordan yapıyorsun. Böylece monitor arkasındaki usb ler çalışmaya başlıyor.