Lcd Tv Problemi Lütfen Yardım Edin

speed1995
28-10-2011, 15:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

Merhaba arkadaşlar benim problemim direk tv il ilgili. ŞÖYLE ANLATAYIM
MARKASI REGAL. 106 EKRAN. LCD. HD. BEN  TELEVİZYONU AÇARKEN ÖNCE STAND-BY KONUMUNDA OLDUĞU İÇİN AŞAĞIDA Bİ MAVİ IŞIK YANAR O SABİT KALIRDI. TV'Yİ TAM AÇTIĞIMIZDA İSE O IŞIK GİDERDİ. Bİ KERE TV^Yİ İ AÇTIM BEN KUMANDA TUŞUNA BASMADAN O IŞIK SÖNDÜ VE TV Yİ AÇTI. YANİ TV Yİ AÇTIĞIMDA BEN SADECE TVNİN KENDİ TUŞUYLA STANDBY HALİN GETİRİRKN, 2. YANİ ASIL AÇMA TUŞUNA BASMADAN TV Yİ AÇTI. VE TV KOMPLE KIRMIZI RENKTE AÇILDI. UYDUYU GÖRMÜYO SES YOK GÖRÜNTÜ YOK. YANİ 0. SADECE KIRMIZI RENK SÜZMESİ VARDI EKRANDA.SÜZMEDE DEİL HATTA FULL KIRMIZI. VE ŞİMDİ AÇTIĞIMDA SÜREKLİ BÜTÜN EKRAN SANİYEDE BİR RENK DİŞTİRİYO. KIRMIZI-YEŞİL-MAVİ-KIRMIZI-YEŞİL-MAVİ BU DÖNGÜ HEP BÖYLE GİDİO. AYRICA KUNMDADA İŞLEMİO. KUMANDAYIDA GÖRMÜO. FİŞİ ÇEKTİM TAKTIM YOK. SATAND BY KONUMDA BEKLDİM YOK.  TV Yİ AÇIK HALDE BKLEDİM YOK. BUGÜN 2.GÜN OLDU LÜTFEN YARDIM EDİN ARIZA NEDİR? NE YAPMALIYIM ? SERVİS DIŞINDA?????????

Jubei76
28-10-2011, 16:18   |  #2  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

Belki gizli servis menüsü aktif etmişsindir veya televizyon arıza yapmıştır,servisi çağırman en mantıklısı gibi görünüyor ?

Edit: Kumandadan Menü 4725 tuşlayarak servis menüsüne giriş yapabiliyormuşsun ?

Son Düzenleme: Jubei76 ~ 28 Ekim 2011 16:22
speed1995
28-10-2011, 16:33   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

abicim hiç bi tuş çalışmıyodu. ama nasıl olduysa menü tuşuna basınca birden oldu çok tşekkür ederim peki aslında sorun neydi??çünkü av tuşu ses tuşu falan hiç biri işlemiyodu kalanda deiştirmiyodu mal gibi kndi kedne renk diştiriodu. nasıl oldu bu iş. acaba şans mı. çünkü menü ye bastım direk exit-1 e attı ve düzeldi. :) aslında sorun neydi. vede bu şansmıydı. bu arada servisi aramıştım gelsinleri die. hemen söledim i,ptal ettim. :)

technomistic
31-10-2011, 09:11   |  #4  
technomistic avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,520 mesaj

kablolar arasındaki temasszlıklardan kaynaklanmış olabilir.