valla girdiğin borçtan pişman olmayacaksın ben o kadar söyleyeyim. bu pazar evdeydim sadece dizi tekrarları baskada bişey yok yvde. aç smart tv uygulamalarını takıl insanın canının sıkılmasına ihtimal yok
LcdLed Tv Önerisi
Valla danini magic motion kumandasınada sahipsin, bu yüzden 3D Smart TV kullanmak çok eğlenceli olur. Kumandayi almakla en iyisini yapmışsın.
Bekle ayşe kesin kampanyalar ve promosyonlar olacaktır birkaç yerde okumuştum... Teknosa da çalışan biriydi sanırsam onlar bile yeni yıl kampanyalarını falan bekliyormuş. Benim fotoğraf makinesi borcum bitti bunun borcuna girebilirim heran belli olmaz yani :)
Dasti sizin adınıza çok sevindim. Fotoğraf makinanızın taksidi bittiyse artık fpr gözlüğü teknolojili 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almanız için hiç bir engel kalmadı.. Şimdiden hayırlı olsun..Son Düzenleme: clairvoyant ~ 12 Aralık 2011 16:23
Bizler 3D tv çeşitlerinden birini satın alana kadar lg'de Türkiye store'unu biraz geliştirse çok iyi olur, pek fazla bir uygulama yokmuş duyduğum kadarıyla, bu nedenle smart tv sahipleri ülke seçiminde Türkiye yerine başka ülkeleri tercih ediyorlarmış.
Keşke verseler dasti.. Ne güzel olur değil mi? Uygulamalarda gezinirken, oyun oynarken, mesaj yazarken kolaylık olur diye hediye etseler..Dasti yılbaşındaki kampanyalarda belki kampanya hediyesi olarak verirler..
Evet magic motion kumandanın fiyatları makul..Ama hediye verilirse daha bir hoşumuza gider..:)
Yılbaşında magic motion kumandayı veya wifi adaptörü kapsayan bir kampanya yapabilirler, fpr gözlüklü 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinde.
Haklısın daninini ama insan kampanyadan 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın aldığında kendini daha iyi hisseder..
Sen üzülürsün ama LW5500 modelini satın almak isteyenler çok sevinir danini.
Kampanya olursa zaten söylüyoruz ama sana özelden de haber veririz :)
Bu ne güzel dilek böyle, aldığım en güzel dilek, temenni, inan bende çok istiyorum fpr gözlüklü smart tv'im ile 2012'ye girmeyi, eğlenmek için dışarı çıkmazdım, evde parti verirdim, sabaha kadar oyun oynar film izlerdik arkadaşlarımla, ne güzel olurdu :(