Leawo Blu-ray Player 1.4.0.47 (for Win and Mac) [2

CHIP Online
23-12-2013, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Leawo Blu-ray Player hepsi bir arada çoklu ortam programıdır

Bölge sınırı olmadan Blu-ray, DVD, ISO, HD video ve Ses oynatıcısı gibi hareket etmektedir. Blu-rayleri bölge kodu ne olursa olsun okumaktadır. Ayrıca Blu-ray diskleri AACS, BD+ ve en son çıkan MKB korumalı olsa da kalite kaybı yaşamadan okur. Aynı zamanda ticari ve ticari olmayan DVDleri de oynatmaktadır.

Eğer elinizde ISO dosyaları varsa oynatmak için bu Blu-ray oynatıcısına yükleyebilirsiniz. HD oynatıcı olarak hareket eden program AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, RMVB, MOV, Xvid, 3GP,vb. formatları okumaktadır. Ayrıca 1080Pye kadar olan  HD videoları HD MP4, HD AVI, HD MOV, HD TS, HD TRP, HD VOB, HD MPG, HD WMV, HD ASF, vb. formatlarda ve ses dosyalarını gelişmiş DTS-5.1 şifrelemesinde oynatmaktadır. Program ses dosyalarını Dolby, DTS, AAC, TrueHD, DTS-HD, gibi çeşitli kodlamalarda okumaktadır.

Eğer Mac OS kullanıcısı iseniz lütfen buradan (dosya boyutu: 35.8 MB) programı indiriniz.Önemli not: Programı aktive etmek için üretici sayfası nı ziyaret etmeniz gerekmektedir (tam versiyon , ücretsiz). Böylece programı aktive eden kayıt kodunu buradan elde etmiş olacaksınız.

 

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  Leawo Blu-ray Player 1.4.0.47 (for Win and Mac)