mr_yamyam üniversite dekan gibisin mübarek ne kadar derine inmişsin sen ya :) Helal olsun valla... Dediklerini az çok anladım çoğunu anlamadım aşırı teknik olduğu için. Ne yalan söyliyim oturup bu kadar araştırma yapsamda değişmezdi görüşüm :) Eywallah hocam sağlam kaynaksın burada bilgilerini konularını bekleriz senin :)Her türlü yamyamlık hizmetlerine açığım.
Özellikle teknolojik gelişmelerle ilgili sohbet ve sorularınızı beklerim.
Led, Lcd Tv ve Plazma Tv Arasındaki Farklar
- 1
- 2
Şimdi ben desem ki..
Bir kaleminiz var. Bu kalemin kenarından ince kağıt gibi bir yaprak çekiyorsunuz. Aslında bu yaprak bir display yani ekran.
Katlanabilir, bükülebilir, Çok az enerji ile çalıştırlıabilir. Kendi içerisinde kendi aydınlatması var (flüoroşıl)
Bu tür ekranların yapılabilme boyutları ise sınırsız. İstenilen büyüklükte yapılabilir.
İster 2 inch isterse 120 inch
Herkesler kulak kabartıp diyeceklerdir dir ki.
OHA YANİ. Bu da olabilirmi.
Ne dersiniz.
Yaf OLED ekranlarla ilgili bişiiler yazdım herkesler korkmuş.
Yamyamdan ses yok, onun yerine ben kendimce bildiğimce açıklayayım image retention yani ekran yanığı sorununu, aynı ekran uzun süreekranda kalınca başka ekranada geçsen önceki ekranın izi kalıyor ekranda, olay kısaca bu aslında.
Ben uyuyordum.
Şimdi geldim
en iyi led siyah rengi tam şekilde gösteriyo
BEnce satın alacaksan LW 650S veya LW570S'i satın al dasti, bu iki modelde LW 5500'den artı olarak dahili uydu alıcısı var, ve bu uydu alıcısı pek çok güzel uygulamayı beraberinde getiriyor.
Aslında haklısın uydu alıcılı modelde satın almak cazip. Arada fazla fiyat farkı da yok hem. Kablodan falan kurtuluruz hem. Yeni bir duyuma göre lg smart tv lere digiturk paketi de eklenmiş. Böyle alırım futbol maçlarını falan izlemek daha güzel olur. :)
- 1
- 2