Herşey değilde en iyi görüntü kalitesini ve parlaklığını LG bütün 3D TV modellerinde çıkarmış.
led,lcd ya da plazma. hangisini almalı?
Tek kalite bile diyebiliriz, çünkü LG' den başka bilmiyorum.
3d tv'lerde lg şu anda piyasanın en iyisi. Henüz diğer markalardan bir atak gelmedi..
2012 de gelen sg gözlüğü teknolojisi...Ben fpr ya da daha iyi bir teknolojiden bahsediyorum..
Bekleyip göreceğiz o zaman.
4 marka sonuçta daha erken çıkarmaları gerekiyor.
2012'ye kadar kim öle kim kala.. Ben beklemezdim... Şu anda ofisime s3d led,smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alacağım. 2012'yi beklemeyeceğim de..
Merak ediyorum nasıl bir sg gözlük çıkaracaklar diye..Ama 2012.. Hangi ayı..Ocak mı, şubat mı..haziran mı? Kimse net birşey söylemiyor ki..!
2012 yılının başlarında diye geçiyor, büyük ihtimal ocak ya da şubat' tır.
Bu üretimle kaybettikleri kanı geri kazanmaya çalışıyorlar ama bence daha çok kan kaybedecekler.
Bana imkansız gibi geliyor..
Üretecekleri sg gözlüğünün fiyatını fpr gözlüğü teknolojisinin fiyatına satabilecekler mi? Ben en çok bunu merak ediyorum..Sg gözlüğün geliştirilmemiş göz sağlığını bozan, electromanyetik dalga yayan, bulantı ve baş dönmesi yapan,sınırlı bir bakış açısı sunan geri bir teknolojiye sahip modeli 200 tl'ye satanlar, geliştirilmiş bir modeli kaç tl'ye satanlar sizce ?
Ayse bence bu seferki sg gözlüğü göz sağlığına daha az zarar verecektir. Belki baş dönmesi veya mide bulantısına da bir çözüm bulurlar çünkü çok eleştirildiler.. Ama fiyatı ne olur..bilemem..
SG gözlüğü göz sağlığına zararlı olmasına rağmen fiyatı pahalıydı, bu sefer ki dahada pahalıdır.
Fpr gözlüğü teknolojisi karşısında ve 2012 de yeni çokacak başka teknolojiler karşısında sg gözlüğünün fiyatını daha pahalı yapamazlar diye düşünüyorum ama bilemem tabi..
Bende SG gözlüğü uygun bir fiyata satacaklarını düşünmüyorum, eski gözlüktende pahalı olacak bence.