İyi forumlar; benim sorunum 1.5 ay önce aoc marka 20''led monitör aldım. Ama bugün ekranımda 1 tane belli belirsiz bir nokta gördüm. Sorun şu bu nokta çok yakından baktığımda ışık veriyor, ama biraz uzaklaştığımda çok küçük siyah bir nokta gözüme görünüyor. Bana toz gibi geldi ama ölü pixelde olabilir. Sze sorum LED Mönitörde ölü pxel çıkar mı? bilgilendirirseniz sevinirim..?
LED Monitör Ölü Pixel???
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Evet çıkar. Kuzenimin laptopu da LED'liydi. 2-3 tane ölü pixel çıktı ve garantiye yolladı. Sorun çözüldü.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Peki ekranda toz olma ihtimali ne kadardır. Monitörde sert bir koruyucu film kullanılmış, bu koruyucu film takılırken (üretim sırasında) araya toz kaçmış olabilir mi?Sanmıyorum. Bilgisayar üreticileri bu esnada hata yapmamışlardır. Bu tip şeylere dikkat ediyorlar. Ayrıca Aoc marka olduğundan biraz garibime de gitti aslında. Çok iyi bir marka fakat bu tip şeylerin olması hele ki 1.5 ayda olması hoş değil. Garantiye gönderirse sorunun çözüleceğinden de emin olabilirsin.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj
Bilgilendirdiğin teşekkür ederim, ama sanırım haklısın banada ölü pixel gibi gelmeye başladı. 1 adet olduğu için garantiye versemde sonuç alacağımı zannetmiyorum. En iyisi hiç uğraşmamak yardımın için tekrar teşekkürler...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
1 tane varsa garanti kapsamında olmayabilir.. ancak bu monitörün boyutuna göre felan ve şirketlerin garanti sözleşmelerine göre de değişiyor :/ bu yüzden önce bir sor öğren derim iyicene. sonuçta kullanmaya başladığında sorun yoktu ve sonradan çıktı bu sorun ortaya...
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Seni rahatsız etmiyorsa garantiye göndermene gerek yok. Garantinin bitmesine doğru yollarsın seneye falan :D