Led Monitör Pc De Sorun Cıkardı !

mustafak90
19-10-2011, 09:40   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj

Geçen cumartesi aldığım samsung BX2350 23'' marka monitörü kullanmıya başladığımda pc oyunlarda res atmıya başaldı bi ara düzelir gibi oldu sonra yeniden yapmaya başladı önce baya bi test yaptım sıcak diyemi  oluyo diye işlemci sıcaklığı 28 derecelere kadar indirdim ekran kartı 40 derece yeni macun sürdüm kasa içi tozları temizledim dün akşam aldığım mağzaya kasa ve yeni aldığım monitör ile beraber gittim ve adam sorunun kasada olduğunu söyledi eve getirdim şimdi pc dahada kötü durumda internet sitelerine girdiğimdede res atıyor aklıma acaba remlerden mi diye bi cvp geldi ekran kartı sağlam cıktı denedik mağzada remleri deniyemedik ellerinde 1333 mhz kullanılmış rem yoktu deneyemedik ben bu aşkşam iş cıkışı denemeye çalışcam ama acaba bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorumlarını eksik etmesse moralim cok  bozuldu 
not:monitörden önce tüm oyunları yüksek performan oynuyabiliyordum
sistem
i7 2.66 mhz 
msı x58 pro e 
2 gb rem 
powercolour hd 4870 1 gb 256 bit ekran kartı 
1 tb hdd 
2 adet 12 cm tahliye fanlı kasa biri arakda biri hdd önünde kasa ici sıcaklıklar tamamen stabil durumda 
psu 520 watt bi arkadaş psu dandır dedi ama monitörle psu arasında ne bağlantı var anlıyamadım 
LÜTFEN BİŞEY BİLEN VARSA YORUM YASSIN MONİTÖRDEN OLDUĞUNDAN MI YOKSA DONANIMSAL PC DENMİ ? HDMI BAĞLANTI YAPTIM Bİ UCU DVI Bİ UCU HDMI ONDANMI ? KAFAM KARMA KARIŞIK

Son Düzenleme: mustafak90 ~ 19 Ekim 2011 14:34
Jubei76
19-10-2011, 10:42   |  #2  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

Ö.M. Yolladım.