arkadaşlar bu iki firmanın ne yaptıgı hakkında bilgi almak istiyorum bu iki bilgisayarın uyumluluk ve performansları nasıldır sadece kasa üretip icine elemanları yerlestiriyomu bu firmalar yoksa gercekten bu işte kafa yoruyolar mı bizdeki casper ayarında mı yoksa sony toshiba gibi ciddi firmlaramı bu bilgilere ihtiyacım var saolun şimdiden
lenova dell ne iş yapar?
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
haydeee forumda kimse bilmiyo galiba bunu
Taze Üye
12 mesaj
bunu bilen çok kişi varda kimse şimdiye kadar böle bir soru sormak gafletinde bulunmadı..Dell dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerindendir..çoğu markanın yaptığı gibi ürünlerin içine koyduğu donanımlar farklı firmalara ait olabilir..ama bu dell in merdiven altı bir firma olduğunu göstermez..Lenovo ise uzun yıllardır notebook üreten ama kimsenin fazla duymadığı bir isim fakat bu firmayı öne çıkaran şey ise yaklaşık 3-4 sene evvel IBM i tüm teknolojisi ile birlikte satın almış olması
OP Kapalı Hesap
24 mesaj
bunu bilen çok kişi varda kimse şimdiye kadar böle bir soru sormak gafletinde bulunmadı..Dell dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerindendir..çoğu markanın yaptığı gibi ürünlerin içine koyduğu donanımlar farklı firmalara ait olabilir..ama bu dell in merdiven altı bir firma olduğunu göstermez..Lenovo ise uzun yıllardır notebook üreten ama kimsenin fazla duymadığı bir isim fakat bu firmayı öne çıkaran şey ise yaklaşık 3-4 sene evvel IBM i tüm teknolojisi ile birlikte satın almış
bırıncısı gafletten ne kastedigini anlamadım pek cunku bunları bende biliyorum sende sadece bildigini zannediyosun bence zaten ben orda ne yazmısım iyi oku performans ve uyumluluk sen bunun ne demek oldugunu bile bilmiyosundur bence bildigini zannediyosun cunku bilgisayarda uzerinde yazan degerlerden daha onemli olan o saydigim iki seydir yazan rakamlar fasa fiso o yüzden adam gibi bilgi istiyorum ve soruyorum bilen var mı die
Taze Üye
12 mesaj
emin ol senin bildiğinden çok daha fazlasını biliyorum..