Arkadaşlar ben hepsiburada.com'da bir Lenovo bilgisayar gördüm,beğendim.Size de sormak istedim.Özelliklerine göre fiyatının ucuz olması beni biraz tereddüte düşürdü.Fikrinizi Almak istedim.
LENOVO Bilgisayar
niye Mustafa abi,işlemcisi ile ekran kartı ne kadar olmalı ki?
bahsettiğimin;
İşlemci Hızı 2.1 Ghz
Ekran Kartı Nvidia® GeForce 9300M G DirectX 10
Sence nasıl olmalı
ya da önerdiğin bir tane var mı?
fiyatı buna benzer olan.
Bu fiyata düzgün bir dizüstü bilgisayar bulmak zor. Çok zayıf bir bilgisayar bu. Üstelik dikkat edin, bu bilgisayarda işletim sistemi de yok.
"Nvidia® GeForce 9300M G DirectX 10" ekran kartı kaç MB oluyor?
http://www.hepsiburada.com/asus- ... 8&productid=bd73336
Şu 3 üne bak bi bakalım
Senin seçtiğin işlemci saat hızı olarak demedim diğer işlemci özellikleri kötü.
Ayrıyetten ekran kartıda giriş seviyesinin de gerisinde...Fİyatları yukarıya çekmeden önerilerde bulundum.
mitom laptopu ne için kullanacaksın eğer nete girip film izleyecksen gayet yeterli ben su anda lenovo laptop kullanıyorum çok memnunum. bendeki makinede T3200 işlemci var 3dmax kullanıyorum hiç kasmıyor. işletim sistemi olarak XP kurdum makine çok rahat kasma olmuyor ekran kartı giriş seviyesi düşük ayarlarda yeni oyunları oynayabilirsin.
bütçeyi biraz daha artırabilirsen iyi olur
abilerim,
mesela benim kardeşlerim tatil olduğunda PES veya araba yarışı oynuyorlar.
bu lenovo bu konuda bir sorun çıkartır mı?
veya antivirüs olarak norton kullanıyorum.güvendiğim için.herhangi bir
kasma yapar mı?
bi de ekran kartının 128 veya 256 veya paylaşımlı olması neyi değiştirir?
onu da öğrenebilir miyim?
kullanım amacın özellikleri , özellikler ise fiatı belirler.
lenova ibm demektir yani bilgisayarda güvenilir bir marka işini gören bir laptopa neden daha fazla para veresinki
mitomabilerim,
mesela benim kardeşlerim tatil olduğunda PES veya araba yarışı oynuyorlar.
bu lenovo bu konuda bir sorun çıkartır mı?
veya antivirüs olarak norton kullanıyorum.güvendiğim için.herhangi bir
kasma yapar mı?mitombi de ekran kartının 128 veya 256 veya paylaşımlı olması neyi değiştirir?Oyunlarda o bilgisayarda sorun çıkar. Norten eskiden sistemi sömürüyordu, şimdi iyi diyorlar. Denemedim. Fakat bu konuda sizin kendi kanaatiniz önemli. Ayrıca ekran kartının 128-256 olması değil ama bizzat ekran kartının kendisi, modeli, özellikleri çok şeyi değiştirir.
onu da öğrenebilir miyim?