Lenovo bilgisayarım harddisk

emrea52
29-01-2016, 23:55   |  #1  
emrea52 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaslar lenovo g510 bilgisayarim yanlardan acilmisti.Daha sonra ise baglanti yerinden kirildi.Bende bilgisayari acip bilgilerimi kopyaladim ve servise goturdum.Servise goturdugumde ariza tespiti yaptilar ve bana alt kasa ust kasa ve harddiskimin bozuk oldugunu soylediler.Ben ise harddiskimin degisimini reddetdim.Alt kasa ve ust kasanin degisimini talep ettim.Bilgisayarimi yapmadan once bana harddiskiniz bozuk bir takim sikintilar yasayabilirsiniz dediler.Bende bilgisayari size verdigim haliyle calisicaksa kabul ediyorum dedim.Bugun alt ve ust kasam degismis ve bilgisayari aldim.Bilgisayari actigimda sadece lenovo yazisi geliyor ve acilmiyor.Bilgisayari verdigimde kirik haliyle bile bilgisayarim aciliyordu.Sizce arza kontrolunde harddiskim bozulmus olabilir mi sizden bunu ogrenmek istiyorum.Laptopumu biraktigimda bilgisayar çalışıyordu tek sıkıntım yanlardan acik olmasi ve kirik olmasiydi. Yardimci olursaniz sevinirim

Stax
30-01-2016, 12:12   |  #2  
Stax avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
22 mesaj

HDD'deki sorun bahse göre boot sector gibi duruyor çözümü iyi bir yerde format attır eğer boot sector değil şse hard diski bir dinle anormal bir ses varsa uğraşma ve yeni bir hdd taktır servisten gelince çalışmıyor dersen de bu bir satış politikasıdır hdd yi değiştirmen için hdd yi biostan devre dışı yapmış olabilir onu başka bir bilgisayacıya götür ve sadece hard disk sorunum var de niye açılmıyor bu diye sor alt kasa üst kasa katma adam bu tamir görmüş ayağına yanlış yapmışlar senin şuyun eksik buyun eksik diye masraf çıkarır bu bilgisayarcı hilesidir 8 sene bu mesleği yaptım ve bu tip insanlardan hep kaçındım eğer hdd değişmek istemem diyorsanda pcyi çalışırken bir video çek ekran görüntüsünü lenovo yazısını felan bana yolla sana yardımcı olabilirim