Herkese selam. Dizüstüm Lenovo G550 ve bir iki problemi var.
Öncelikle çok ısınıyor. Everest indirdim ve baktım. Hiç bir program açık değilken bile en düşük 45 dereceye kadar inebildi. Firefox'u açmamla 55e, bir oyun açmamla 80lere çıkıyor. Ve 5-10 dk sonra bilgisayar kapanıyor. Fanıda çalışıyor.
Pili çok çabuk doluyor ve çok çabuk bitiyor. Yani nerdeyse kapanmak üzereyken koyuyorum ve 15 20 dk.da tam dolu gösteriyor. Pilde kullanırkende 2 sa kullanım süresi varsa yarım saatte tamamen bitebiliyor.
Sizce teknik servise göndermeli miyim? Yada ısınma problemi için arkasını açıp temizlesem garantisine birşey olur mu?
Lenovo G550
Son olarak birşey daha var. Bilgisayarı ilk açtığımda iki uyarı geliyor. Windows şu dosyayı açamadı diye. Dosyalar "Plan tray grey.75hx8a9" ve "Download rule rule. " Bunlarla ilgili bir fikri olan var mı?
MRB arkadasım aynı ürünü bende kullanmaktayım senin yasadığın sorun hiç bişey ben bilgisayarı hafta da bir garantiye yolluyorum bunlar basit ilgisiz küçük hesaplar peşinde koşan vede müşterinin memnuniyeti pekte umurlarında olmayan bir firma en iyisi sen bilgisayarını elinden çıkar ve lenovo yu kimseye tavsiye etme bu şekilde insanları bilinçlendirirsek ileride lenovo ismi türkiyede geçmez inş çünkü kimse parasıyla rezil olmak istemez
Aynı sorun bendede oluyor oyun oynarken kapanıyor kapandıktan sonra bilgisayarı açarken bende verifacir kamera geliyo tam o sırada tekrar kapatıyo bazende böyle oluyo sorunu anlıyamadım yanlışmı ürettiler işlemcidemi bir şey var ısınıncamı sorun oluyor bilmiyorum garantiye vermeden önce bilgisayarcıya verdim sorunu ne olabilir dedim içine toz kaçmış dediler pek sanmıyorum ama elektrik süpürgesiyle dışından tuttum bit tutam geldi ama bu sorun olamaz diye düşünüyorum eğer açtırırsan bilgisayarcıya verip garanti kabul etmezler.Birde bir şey sorucam nerden aldınız bilgisayarı?