Lenovo Linksys wireless problemi

HPQ-User
24-02-2010, 23:37   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

KY sormuş:
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin

Ben geçen ay içinde Linksys markalı (WAG 160N) modem aldım.
Ilk gün bütün ayarları yaptım fakat öbür gün birden modeme bağlanmaya çalıştığımda wireless bağlantımda görünmediğini gordüm. Hani olabilir 1 defa gorunmez falan dedim fakat tekrarlanınca modemde bir sorun oldugunu düşünüp aldığım yere geri goturdum. Teknik servisten (Armada) den geri gelip sorun olmadığı bildirildi. Hadi bir daha deneyim dedim aynı sorun oldu.

Sorunu size kısaca anlatayım: Modemı kurdum ve adsle şifre/adımı girdim. Ilk başta bağlandı fakat sonradan ADSLden koptu ve tekrardan bağlantı almaya çalıştı. Gittim ilk aşmada telekoma sordum onlarda bağlantıda sorun olmadıgını modemin IP almadıgından dolayı bu sorun olustugu iletildi. Fakat soylede birşey var modem wirelesstanda yok oluyor yani aslında sınırlı bağlantı demesi gerekirken yok oluyor Listemden.

Gitti geldi servisten modemin sürümü 1,4 den 1 e düşürdüklerini fark ettim öylece geri göndermişler. Belki olmuştur diye denedim fakat hiç bir şey olmadı gene aynı problem. Şimdi iş yerimdeki arkadaşa verdim modemi o kendisinde denesin diye. Onda da bu sefer sorun olmadı sorun ne o zaman diye kafayı yiyecem. evde acaba kara bir delik mi var.

Evvelden bende USR modem vardı fakat WAP2 de çalıştıramadım sorun çıktı ondan gittim yeni modem aldım

Şimdi sorun bilgisayarda derseniz size 3 bilgisayarda denendiğini ve sorun oldugunu ileteyim

Modemde derseniz arkadaşımda neden sorunsuz çalışsın

ADSL diyorsanız hat koptu wireless neden gitsin ? Hat neden kopsun

Ya cidden uzun oldu biraz ama inanın kafayı yiyecem sorun ne diye???

Fikri olan varmı?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Y550 Lenovo Dizüstü bilgisayar
WAG 160 N Linksys Modem
Windows 7 Home Premium

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Chrome/5.0.307.1 Safari/532.9