Arkadaşlar aşağıda linkini vereceğim leptopu almak istiyorum.Sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum. Bu leptop ile tüm oyunları En yüksek detayda oynayabilir miyim donma olmadan onu öğrenmek istedim..
Link:Buraya tıkla.
Özellikleri:
İşlemci : Intel Core i7-640M, İşlemci Hızı 2.80 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 3.46 GHz, 4 MB Intel Akıllı Bellek İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium Bellek : 8 GB DDR3 Harddisk : 640 GB SATA Ekran Kartı : 3 GB DDR3 Nvidia Geforce GT420M Optimus - 2 GB Ayrılmış Bellek Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran Ana Kart : Intel HM55 Chipset Optik Sürücü : DVD±RW DUAL Bluetooth : Var Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n Card Reader : Multi Card Reader Ethernet : Var Ses : Dahili Hoparlör&Mikrofon USB Port : 3 X Usb 2.0 Port HDMI Port : Var E-Sata Port : Var Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe Q Kamera : 1.3 MP Web Kamera Batarya : Li-ION smart battery Ağırlık : Batarya Dahil 2.60 Kg. Ekstra : Microsoft Office Starter 2010, Microsoft Security Essential Antivirus Programı Hediyeler : Taşıma Çantası Ve Casper Usb Mouse