Format attım wireless çalışmıyor galiba driveri yüklü değil cd si yok netten aradım indirdim bir kaç tane yükledim olmadı aygıt yöneticisi donanım değişikleri tara diyorum yüklenemedi diyor sağ altta...
aygıt yöneticisinde Diğer aygıtlar bölümünde ağ denetleyicisi PCI Basit iletişim Denetleyicisinde ! işareti var bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş diyor.Kablosuz ağları göstermiyor wifi mini diye bir şey vardı format atmadan önce aygıt yöneticisinde...
DELL MODEL. INSPIRON N4030
DELL Model No 4030-5672
Service Tag 29KT8N1
Leptopa Format Attım Ama...
İnternet bağlantın varsa buradaki http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19
gir operation sistemden windows 7 32 bit kullanıyorsan 32 bit seç 64 bit kullanıyorsun 64 bit seç sonra aşağıda driverlar listelenecek ordan networku seç
Atheros yazan driverları indir wireless çalışacaktır kolay gelsin .
Everest programını deniyeceğim
Maalesef listede yok diyor operating systems e giriyorum listede yok diyor :/
Açık driveri yok everest programı ile markasının DW1501 Wireless-N WLAN Half-Mini Card oldugunu öğrendim ama driverini bulamadım
AYNISI BASIMA SOLE ÇOZDUM MODEMDEN PCYE GIDEN NET KABLOSUNU LEPTAB A TAKTIM SORA DRIVER SCANNER 2012 INDIRIP DRIVERLERI ARATTIM KURDUM SORUN COZULDU
1.windows bazı donanımları driversız kendisi tanır öyle olup olmadığina bak 2.üreticinin sitesine bak 3.otomatik driver yükleme programlarını dene 4.aletin garantisi varsa ondan yararlan 5.garinti yoksa aldığınız yerden yardım alın 6.internette başka sitelerde araştır 7.aynı aleti kullanan arkadışın varsa ondan yardım al 8.wer bi bilgisayarcıya o halleder