LEVEL'dan yine 2 tam sürüm oyun ve dahası...

CHIP Online
31-05-2008, 14:11   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

LEVEL bu ay da yapacağını yapıyor ve yine okurlarına 2 tam sürüm oyun hediye ediyor. Ayrıca bu ay...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/LEVE ... ve-dahasi_7140.html

Evet, yanlış görmüyorsunuz... LEVEL, MMORPG oyunlarının yeni kralı Age of Conan: Hyborian Adventures'ı, çizimi ve renklendirmesi tamamen elişi olan özel bir kapakla selamlıyor. Tamamen, LEVEL'a özel olan bu kapağın altında ise yine dopdolu bir dergi var.

Age of Conan: Hyborian Adventures'ın detaylı incelemesi; tüm oyun dünyası tarafından heyecanla beklenen Mafia II'nin yakın planı; strateji severleri mest edecek olan Galactic Civilizations II: Twilight of the Arnor incelemesi, LEVEL'da okurlarını bekleyen içeriğin sadece bir kısmını oluşturuyor. İncelemelerin ve ilk bakışların yanında Oyunculuğu Çarpık Evrimi ve Oyun Dünyasındaki İnsanlık Ayıpları gibi ilginç dosya konuları da bu ay LEVEL'da.

Rehber bölümüne ise GTAIV konuk oluyor. Tüm bunların yanında CNN Türk Spor Merkezi'nden Nebil Evren ve Barış Kuyucu röportajı ise tüm oyun severleri kırıp geçirecek.

Elbette ki daha bitmedi; LEVEL bu ay yine heyecan verici iki tam sürüm oyun hediye ediyor. Oyuncuları kayıp kıta Atlantis'in gizemine biraz daha yaklaştıracak olan Atlantis 3: The New World ve gerçek bir korku adventure'ı olan Dark Fall 2: Lights Out.

Tüm konu: LEVEL'dan yine 2 tam sürüm oyun ve dahası...


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: LEVEL tam sürüm oyun vermeye devam etmeli mi?

yasin00
31-05-2008, 22:09   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

evet devam etmeli ama bazı oyunlar açılmıyor ve oyun hakkında açıklama daha çok olursa iyi olur.Saygılar