Hemde benzersiz bir eğlence, dışarda eğlenmeyi sevenleri bile eve bağlayacak türden bir keyif, bence bu 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri aile bağlarını güçlendirip evdeki huzuru artıracak :)
Lg 3d Led
Ekrana kilitleniyorsunuz resmen.. Başından kalkamıyorsunuz..Resmen filmin veya videonun içindeymişsiniz hissini veriyor.. Çok eğlenceli bir şey..
3d tv çeşitlerinden birinde film izlemeye alışan biri normal tv 'de aynı eğlenceyi bulamaz..
Kesinlikle benim 3D TV' min yerini hiçbir TV tutamaz. Hem görüntü kalitesi, ekran parlaklığı iyi hemde en iyi FPR teknolojisiyle kullanılıyor.
Lg'nin 3d tv çeşitlerinin hepsinin görüntü kalitesi, parlaklığı gerçekten çok başarılı.
LG'nin 3D tv çeşitlerinde görüntü kalitesinin ve parlaklığının bukadar iyi olmasında fpr teknolojili gözlüğün payı çok yüksek, Fpr gözlük sayesinden sg gözlüğün yaşattığı ekran titremesi ve crosstalk sorunundan kurtulduk.
Lg 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinin ekran parlaklığı gözü hiç yormuyor. Hepsini denemişliğim var.
3d smart tv.. Boşuna demiyorlar.. Ayrıcalıklı bir tv.. Parlaklık, görüntü kalitesi, bakış açısının genişliği..
Lg 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerini tavsiye ederim dasti. Hepsi çok iyi..
Bizlerde istiyoruz Fpr teknolojisine sahip 3D smart tv ama vermiyorlar dasti, keşke istemekle olsaydı :)
3D TV FPR teknolojisine sahip olmak zor değil aslında, eğer çalışıyorsanız tabi.
Çok sabırlı birisin bunu çok iyi anladım dasti :)
Anlıyorum seni Dasti, biraz daha sabredersen muradına ericeksin merak etme. =)