lg 3d tv mi yoksa samsung 3d tv mi benim için derinlik ve 3d hissi önemli hangisindeki 3d derinliği daha iyidir yorumlarınızı bekliyorum (gözlük fiyatı aktif veya pasif olması benim için fazla önemli değildir)
lg 3d tv mi yoksa samsung 3d tv mi
LG'nin 3D'si şuan en iyi 3D TV'dir. Arkadan Sony 3D TV gelir.
peki ben bir tvde hem 3d hem de smart tv olmasını isitorum web browserin hızı açısından ne önerirsiniz
ve önereceğiniz 32 inch tv öneriniz neler var
aklımdaki modeller
samsung 32es6100
lg 32lm660s ama aklıma en çok yatan samsung genellikle sd yayın izleyeceğim 3d yi arada bir kullanacağım internete bol bol gireceğim 2d to 3d performası da benim için önemlidir hangisini önerirsiniz
peki ben bir tvde hem 3d hem de smart tv olmasını isitorum web browserin hızı açısından ne önerirsinizÖncelikle imkanınız varsa 42" tvlere bakın derim 32" bana tv için küçük gibi geliyor. Sonrasında ise 3D olayı işin içine girdimi lg derim adamlar bu işte daha iyiler hakkını vermek lazım.ve önereceğiniz 32 inch tv öneriniz neler var
aklımdaki modeller
samsung 32es6100
lg 32lm660s ama aklıma en çok yatan samsung genellikle sd yayın izleyeceğim 3d yi arada bir kullanacağım internete bol bol gireceğim 2d to 3d performası da benim için önemlidir hangisini önerirsiniz.
Peki lgler her türlü video formatıı ve ses formatını destekliyormu dts problemi var diyorlar bazı tvlerde
İki firma da aynı diye biliyorum ama yine de bence daha çok dayanıklılığı ve maliyet ön plana geliyor bu durumda.
Evet LG nin 3d sine haran kaldım fakat samsungun parlaklığıda beni düşündürüyor
Zaten şu an en iyileri Samsung ve LG. Kimisi aktif şarjlı gözlüğü sevmiyor öyle dersen pasif gözlük kullananlar arasında en iyi LG. Ama derinlik hissi fazla olsun gerçekçiliği fazla olsun dersen Samsung. Ben şahsen Samsung alırdım. Çevremdeki insanların çoğunluğu Samsung 3D Smart TV'yi tercih ediyor.
Smart TV diyorsan Samsung, 3D diyorsan ikisi de yaklaşık aynı derinlik hissini veriyor ama daha ucuz ve daha zahmetsiz olduğundan pasif gözlük öneririm yani LG. Bi göz at istersen.
http://www.sanalduvar.com/3-boyu ... erekenler-2185.html
Smart TV diyorsan Samsung, 3D diyorsan ikisi de yaklaşık aynı derinlik hissini veriyor ama daha ucuz ve daha zahmetsiz olduğundan pasif gözlük öneririm yani LG. Bi göz at istersen.
http://www.sanalduvar.com/3-boyu ... erekenler-2185.htmlGüzel bir bilgilendirme olmuş
Samsungu denemedim ama lg 3d gerçekten süper Teknosa'da 32 lik banada küçük geldi 42 almaya karar verdim
Arkadaşlar,
Daha dün LG 42 LM 640 aldım. Normal TV kanalları görüntüsünü tam değerlendiremedim iyi yada kötü diyemem ama 3D izledim şunu söyliyim SÜPER ÖTESİ. Çok gerçekçi, bizim ufaklık ekrandaki görüntüyü yakalamak için ellerini uzatıyord, o kadar söyliyim yani. Bi de HD yayınlar harbiden diğer kanal görüntülerinden çok ciddi farklı. Sadece TV nin dinamik kontrastı 1000000, o biraz düşük gibi diğer TV lere göre ama ne derece fark eder daha tam çözemedim. Bilen cevaplasın lütfen.
Evet arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum araştırma maratonundan sonra 42 lm 660s i bugun aldım. Gelince incelemesini yapacağım
Edit: imla