Rafting sporu veya sörf de iyi gider 3d tv ile.
LG 3D TV
3d tv'de sanırım herşey keyifle izlenir...
Eğlencenin yeni boyutu bence bu fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart vr sinema tv çeşitleri.
Sanırsam kokulu olursa ve eğer Çöplük gibi bir yere gidiliyorsa filmde en az 10 dk bir odayı boşaltmamız gerekebilir
yada daha kötüsü adam mide problemleri filan çekiyordur toilette
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum
LW980S veya 770S alınmalı mı yoksa Toshibanın Gözlüksüz 3D si görülmeli mi ?
Ben son teknolojiyi almak için bekleyip göreyim diyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum
Bu arada haili hazırda LW serisi televizyona sahip biri bana Smart özelliklerini ve uygulamaları anlatabilir mi
Ben mesala televizyondan internette girip ordanda facebooktan video izlemek istiyorum mümkünmüdür bu
Hocam LW770s çıkamayacakmış. Merak ediyorsanız bekleyip görün derim. Gözlüksüz 3d led tv teknolojisi çok çok yeni bir şey olduğu için ilk etap fiyatı baya bi yüksek olur. Onun dışında bu teknolojinin tam oturması için birkaç yıl daha zamana ihityaç var bence. Smart tv uygulamasıyla facebook, youtube tan falan video izleyebiliyorsunuz. Ayrıca oyun, twitter uygulamaları da var.
Gözlüksüz 3d tv'lerin hem fiyatı çok yüksek hem de teknolojisi çok yeni. Satın alınmaz şimdi..
Bence de beklenmeli, baksanıza kaç yıldır 3D tv'ler hayatımızda ama teknolojisi yeni yeni oturdu, Sg gözlükle işkence çekiyorduk onca yıldır, görüntü kalitesi ve parlaklığıda hiç iyi değildi, üstelik yaşattığı sağlık sorunlarıda cabası, fpr gözlükleri kullanan 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle gözlüklü 3D tv'ler varacağı en iyi noktaya vardı, gözlüksüz 3D tv'lerse daha yolun başında.
Görüntü kalitesi, parlaklığı, bakış açısı nasıldır? Açıkcası ben denemedim. Çünkü yaygın değiller.. Tavsiye veremem. Bu yüzden bildiğimizden hem teknoloji anlamında hem de fiyat anlamında şaşmayalım...
Valla cesaret işi değil zaten.
Tabi ki.. Araştırıp test etmeden ve bir kaç ürünle karşılaştırmadan alınmamalı. Sonradan pişman olmak istemiyorsanız tabi.
Biraz zaman geçmeli, kullanıcı yorumları okunmalı, araştırılmalı, karşılaştırılmalı ve fiyat analizi yapılmalı..Hemen satın alınmaz..