Lg 42Lw5500 modelini İsranbul Bilişimden satın aldım.Ankarada oturuyorum.Kargo elime 1 gün içinde ulaştı ve kargo ücret almadı.Ürünün yanında HDMI kablo, duvara asma aparatı ve 7 tane 3d gözlük hediye geldi.Duvara monteli bir şekilde kullanıyorum.Ürün şuan Hd değil fakat hd uydu alıcısı almayı düşünüyorum.2d yi 3d çevirme özelliği normal yayında sadece sanal bir 3d veriyor ama 3d ye çevirince görüntü kalitesi zenginleşiyor.Yaza doğru Ps3 almayı planlıyorum.Smart Tv özelliğide muhteşem...Kısacası ürünü öneriyorum.Eğer bu modelin en ucuzunu almak istiyorsanız İstanbul Bilişimi tercih edin.(Hem kampanya yönünden hem ucuzluk hemde hediyeleri yönünden...)Kısacası ürünü sizlere öneriyorum.
Lg 42Lw5500 modeli hakkında görüşlerim...
Paylaşım için teşekkürler. Hayırlı olsun. LG nin bu özelliiğini seviyorum işte. 3d tv kutularından 7 adet fpr denilen gözlükleri çıkıyor. Ekstradan gidip gözlüklere para vermenize gerek yok. Ayrıca şarjsız(pasif) gözlükler her anlamda bir avantaj. Ama İstanbul Bilişim kendi garantisini veriyor galiba, Marka garantili değil. Öyle değil mi?
İstanbul bilişimden hiç alışveriş yapmadım ama , sizin alışveriş yapıp ürünü teslim almanızdan yola çıkılarak birşeyler düşünülebilir bundan sonra ... :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah ... Foto koyma imkanınız varmıdır ?
Monster, bizde onun 37 inçlik modelini almayı düşünüyoruz. Tüm filmleri açıyor mu? Hiç denedin mi? Biz LG'nin satan yere sorduk. Kodek değişirse bazı filmleri açmaz dediler ama %95'ini açar dediler. Gerçi bende Media Player var Western Digital'in açmazsa onu bağlarım.
ben de başka bir siteden bu tv yi 1830 TL ye aldım çok memnunum....