Bu mönitörü kullanıyorum proplem şöyle bişey makinaya reset atıyorum biosa girecem ramları check ediyo basıyorum deleteye ekran karayı yo düğmesinden monitörü kapatıp açıyorum görüntü geliyo veya bi oyun açıyorum yükleme ekranı gözüküyo oyun başlıyacak ekran kararıyo ışık yanıp sönüyo tekrar aç kapa görüntü geliyo oyunu oyanamaya devam ediyorum sonra bunun sebebini bilen varmı acaba
LG 710BH LÜTFEN YARDIM
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sadece biosa girmeyi denediginde ve oyun açılınca mı böyle yapıyor?
açtıgın oyunun deafult(varsayılan) çözünürlügünün senin masaüstü çözünürlügünden
fazla olmasından kaynalı olabilir ama gene de öyle yapmaması gerekirdi monitörde bir
problem var sanırım.
1152 X 864 DE KULLANIYORUM GENELDE AMA OYUNLARDA 800X600 ÜSTÜNE ÇIKMIYORUM HİÇ ZAMAN YAAA NE KADAR BOZUK MAL VARSA TOPLAMIŞIM MADALYA İSTİYORUM MADALYA
BİZİM BOZUK MALLARI ALMAMIZA ENGEL OLDUGUN İÇİN TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM
MUHAHHA MUHAHHA MUHAHHA
ALTIN MADALYAYI HAKEDİYORSUN ARKADAŞIM!!
bende bir ara vestel 17 inc crt vardı onunla çözünürlük problemi yaşıyoordum sürekli
monitör geleli bir ay olştu daha bir oyunu 1280x1024 de açayım dedim ekran bir daha
açılmamak üzere karardı teknikservise yolladım 1 hafta sonra yenisini gönderdiler ben
de hemen birine sattım ta ki yeniden bozulmadan.
bende LG kullanıyorum F700 P modeli 3 sene önce aldım daha en ufak bir problem yok.monitör alırken kesenin ağzını biraz açmak lazım.
benzin döküp yakıcam bu makinayı
Arkadaşım aynı monitor'u ben de kullanıyorum.Daha önce böyle sorun çıkmadı.Büyük ihtimal senin monitorde sorun war ama ekran kartına bakmayı da unutma.Benim monitor bazı oyunları frekanlarını desteklemiyo bir tek böyle bir sorun çıkartıyo.
oyunlarslideşovsadece biosa girmeyi denediginde ve oyun açılınca mı böyle yapıyor?refsehlock mu oyle bi program onerdiler şimdi hatırlamıyorum her modda yenileme oranını manual ayarlaya biliyosun onu denedim sorun çözüldü gibi ama bıos girerken hala monitörü aç kapa yapıyorum her zaman olmasada gelişme varaçtıgın oyunun deafult(varsayılan) çözünürlügünün senin masaüstü çözünürlügünden
fazla olmasından kaynalı olabilir ama gene de öyle yapmaması gerekirdi monitörde bir
problem var sanırım.