Selam arkadaşlar. lg cd 900 almayı düşünüyorum bu telefonu kullanan arkadaşlardan bilgi almak isterim.
Eminim bu teli kullananlar araştırma ve telefonu aldıktan sonra perforns testi kendilerince yapmıştır. Nokia takıntısından kurtulup bu telefonu alanları bekliyorum......
lg cd 900 crytal kullanıcısı var mı formda?
dostum ben kullanmadım ama şunu söylemek isterim hakikaten çok hoş bir telefon ve sağlam bir telefon daha önce lg kullandım oradan biliyorum lg cd 900 modelinde sadece ekran klavyesi olduğundan bir süre zorluk çekeceğini düşünüyorum, ama ilerde mutlaka alışırsın uzun lafın kısası hiç düşühmeden almanı tavsiye ederim
sağol dostum, samimiyetine teşekkür ederim... telefonun şarjı ve kullanımı konusundaki fikirlerinide yazsaydın daha da bir memnun olurdum. diğer forum üyelerinin yorumlarını bekliyorum.
herkese selamlar...
üstatlar, burası chip online forum, burada yazılacak ve yapılacak yorumlar diğer forumlardan faklı ve çok daha ayrıntılı olmalı. sonuçta modeli nokia olmayan lg marka bir telefon hakkında bilgi alışverişi istedim...
ama yapılan yorumlar ve katılım çok az...
Teknolajiyi takip eden herkesi bekliyorum....
selam arkadaşlar lg crystal cd 900 telefonu aldım en sonunda sizlerden fazla yorum gelmedi. ama iyiki almışım. telefon çok sık ve kullanımı gayet güzel. aynı zamanda şarj süreside güzel. bende iphone var dı onun yerine aldım. kullanım ve özellikler bakmından daha iyi olduğunu gördüm.
selamlar...
ya kardeş bende LG GC900 almayı düşünüyorum ama bu LG marka telefonların güncellemesi oluyor mu nokia da ki pc suite gibi?
ben lg nin sitesine giriyorum ve telefon güncellemesine dair hiçbişey bulamıyorum. ve ayrıca işletim sistemi ne bu LG lerin?
resım video kalitesi nasıldır acaba? ben sırf 8 mp kamera olduğu için almak istiyorum. akşamları karanlıkta nasıl resim çekiyor? ve video kaç fps acaba? flaşı nasıl?