bu televvizyonlardaki normal yayın kalitesi nasıl arkadaslar bide birkaç sorun olacak
1:fpr goz yorarmı
2:yandan ordan burdan bakınca karanlık filan oluyomu lcd monitörler gibi
3:internete giriliyormu
4:1600x900 vs 1920x1080 cok fark varmı
5:1600x900 monitörümde youtubede ki incelemere bakıyorumda pek fark yok görüntü kalitesi bakımından acaba monitörümden bakıyorum diyemi öyle yoksaa....
6:bide bazı modellerinde entegre uydu alıcılı diyor o uydu alıcı full hd uydu alıcımı yoksa full hd uydu alıcımı alcaz..
lg cinema 3d tv yayın kalitesi
Hocam seni anlayamadım yaw:(
https://www.chip.com.tr/forum/3d-plazma-smart-tv_t229120_wp4.html
Burda aldım demişsin. Alan birinin böyle sorular sorması biraz garip :(
merhaba arkadaslar bu profil üzerinden dayımlara alcaz da bizimkine 1 hafta kargo biçti ibinler....
şimdi dayımlara alcaz zaten konuyu ben acmadım konusulan şiveye üsluba baksanız yeter:)
bu konuyu dayımın oglu acmıs bana haber vermeden cevaplarsanız sevinirim bizim tv LW5500 ama onlar istemiyormus artistler :D! bizimkide 7 işgünü içerisinde gelcekmiş bakalım......
1. Fpr gözlüğü göz yormaz normal bir güneş gözlüğü gibi kullanışlı ve rahattır, hafiftir. Sg gözlüğü baş dönmesi yapar mide bulantısı yapar gözü yorar.
2. Bakış açısı olarak 3d tv lerde direk karşıdan izleme gibi bir sorun olmaz yandan da izlersen (tabi bu çok yan değil) sıkıntı olmaz ve görüntü kalitesinde bir sorun olmaz.
3. Smart tv lere istersen laptop bağlar bilgisayarı kullanırsın istersen adaptör sayesinde internete bağlanırsın onu ekstre alıyorsun bildiğim kadarıyla. :)
4. Görüntü kalitesi olarak ikiside yüksek çözünürlüğe sahiptir. Bu boyutlardan en çok kullanılanı 1920*1080 olanıdır tam bir kalitedir :p :D
5. İkisi de dediğim gibi yüksek görüntü kalitesine sahiptir. Sorun olmaz.
6. Uydu alıcılı modelleri örneğin 570s olanıdır yani sonunda S harfi olanları uydu alıcılıdır. Onlar biraz daha pahalıdır ama ek bir uydu alıcısı almanıza gerek yoktur. O şekilde de kullanabilirsiniz. Ya da lw5500 modelini alarak ek bir uydu alıcı alabilirsiniz.