Lg combo

caylak03
27-08-2006, 17:59   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
67 mesaj

arkadaşlar şu anda LG 4521B combosunu kullanıyorum ve hiç memnun deyilim, cd leri canı isterse okuyo istemezsse okumuyo, cd yazması iyi gibiydi ama maalesef şimdi onuda canı isterse yapıyo istemezsse yapmıyoKızgınaçıkcası birdaha LG marka birşey almayı düşünmüyorum. öncedende LG marka cd writer kullanıyodum oda içinde cd patlattı hem kendini yaktı hem cd yi ki cd kiralık film cd siydi[V]
alırken ikikere düşünün derimGöz kırpma

nazmicanberk
27-08-2006, 18:38   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj

Yalnız bir markayı kötülerken genelleme yapman lazım kardeş senin combonun baştan arızalı veya defolu olma ihtimali yok mu?Bende diyorum ki optik sürücülerde Lg 1,2 numaralarda bugüne kadar nazar değmesin hiç bir problem yaşamadım lg ürünlerinde.

Recep Baltaş
28-08-2006, 00:57   |  #3  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Eğer kalitesiz medyalar kullanırsanız aletin ömrünü kısaltırsınız.Kiralık filmler size gelene kadar hangi pisliklerden geçiyor sizde biliyorsunuz.Bu CD leri taka taka alet kirlendi ve eski performansını yitirdi.Siz ona kötü davranırsanız oda size kötü davranacaktır.

Ben hep LG kullandım ve hiç sorun yaşamadım.

caylak03
28-08-2006, 10:10   |  #4  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
67 mesaj

ikinizede katılıyorum, ben belki aşırı tepki veriyorda olabilirim ama insanın dili
iki kere yanınca artık ne bulsa üfleyerek yiyor. Sonuçta ben kötü tecrübeler yaşadım siz iyi tecrübeler yaşamışsınız. Herkez tecrübelerini aktaracak ki bir fikir oluşsun

TuncaBozkurt
28-08-2006, 13:30   |  #5  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

ama bir markayı kötülemek fikrinizi ortaya koymaktan daha öteye gidiyor.

ecstatica
01-07-2008, 05:03   |  #6  
Taze Üye
6 mesaj

benim lg cd sürücü bir ay sonra okumayı unuttu.az bile soylemiş arkadaş bedava verseler takmam makinama lgnin hiçbişeyini

Mustafa Deniz
02-07-2008, 18:23   |  #7  
Mustafa Deniz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
752 mesaj

ecstatica kardeş seninde donanımdan yana şansın kötüymüş, bende hem LG combo hemde Philips çift katman writer var LG okuma hızı yönünden çok süper ben memnunum, hatta monitörüm de LG renk kalitesi çok iyi.
Bu markaya bence haksızlık etmeyelim samsung'tan sonra en iyi pc donanımlarını üretiyor bence.Alkış

Son Düzenleme: Mustafa Deniz ~ 02 Temmuz 2008 18:26
asertas
02-07-2008, 20:16   |  #8  
Yıllanmış Üye
353 mesaj

Kahkahabende de cd yazıcı vardı aynen kırdı bi cdyi içindeyken, bereket cd orjinal veya kiralık falan diildiGözünü devirmiş şimdi de lg GSA-H55N dvd yazıcı var ama ondan çok memnunum gayet hızlı ve okuma yazmada hiçbi sorunu yok çok şükür. Cd yazıcıarın ve comboların bi kısmında hatalı üretim yapmış olabilirler. O canı isterse okuma/okumama yazma/yazmama olayı ide kablosundan da olabilir; benim dvd yazıcı da ilk aldıımda ööleydi ide kablosunu deiştirdim yeni bi tane aldım şimdi gayet ii.Cool