LG'den gizemli dokunmatik

CHIP Online
20-12-2009, 16:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

LG Electronics yeni, ince yapılı bir cep telefonu ile meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/lg-den-gizemli-dokunmatik_17061.html

Resimlerle: LG Chocolate BL40: İlk canlı resimler burada

İnternette dokunmatik ekranlı yeni bir LG cep telefonuyla ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı.

Dedikodulara göre GD880 Mini çok ince bir yapıda olacak ve cellpassion.com'a göre neredeyse on milimetre kalınlıkta olacak. Bar tipi cep telefonunun uzunluğu 102, genişliği ise 47 milimetre. Dokunmatik ekran 3,2 inç büyüklüğünde ve 480 x 854 pikseli çözüyor.

5 Megapiksel kamera, UMTS, GPS

Dedikodulara göre LG GD880'nin donanım özellikleri arasında 5 Megapiksel kamera, UMTS, A-GPS alıcı, FM radyo, doküman görüntüleyici, USB 2.0 ve Bluetooth 2.1 var. LG cep telefonunun hangi işletim sistemiyle çalışacağı şu an için belli değil.

Cep telefonu belleği 100 MB büyüklüğünde; fakat microSD kartlar ile genişletilebiliyor. Cihazın sözleşmesiz olarak yaklaşık 350 Euro'ya satılması bekleniyor. LG'nin kendisi henüz yeni cihaz hakkında bir açıklama yapmadı.

Tüm konu: LG'den gizemli dokunmatik

İzleyin: LG W2486L

Resimlerle: LG Chocolate BL40: İlk canlı resimler burada

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: LG cepleri nasıl buluyorsunuz?

_hEro
20-12-2009, 19:27   |  #2  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj

Bir arkadaşımda var.Ama rakamları normal sadece menü tuşları dokunmatik.Çok orjinal ve hoş bir telefondu.Diğer modellerini bilmiyorum ama ondan kötü olacaklarını sevmiyorum.yazılımlara verdiği destek çok kötü ama.